Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN test nieuwe decoder Interactieve TV bij klanten thuis

  Na een eerdere oproep op het eigen gebruikersforum heeft KPN een groep klanten geselecteerd die de mogelijk nieuwe bruikleendecoder van Interactieve TV mogen testen.
  Jarco Kriek
  16 mei 2022
  comments 0
  KPN test nieuwe decoder Interactieve TV bij klanten thuis

  KPN-klanten die Interactieve TV afnemen bij hun vaste internetabonnement konden zich de afgelopen maand inschrijven om deel te nemen aan de bètatest van een nieuwe decoder. KPN heeft uit de aanmeldingen een groep klanten geselecteerd die de nieuwe decoder het komende halfjaar als eerste mag gebruiken. KPN is de nieuwe decoder van Interactieve TV op dit moment verder aan het ontwikkelen.

   

  Geheim

  Veel details over de nieuwe decoder wil KPN op dit moment nog niet prijsgeven. Deelnemers aan het testtraject mogen ook niet uit de school klappen over het nieuwe apparaat. Hiervoor moeten ze een geheimhoudingsovereenkomst tekenen. Deelnemers moeten de nieuwe decoder regelmatig gebruiken, regelmatig een vragenlijst invullen en minimaal één keer per week actief deelnemen aan discussies in een besloten deel van het KPN gebruikersforum dat gewijd is aan de nieuwe bruikleendecoder.

   

  Mediabox Next

  Mogelijk is de nieuwe bruikleendecoder van KPN een reactie op het uitbrengen van de nieuwe Mediabox Next Mini door concurrent Ziggo. Bij deze nieuwe Mediabox van het kabelbedrijf is het gebruik van IPTV en apps voor directe toegang tot streamingdiensten in hoge mate geïntegreerd. De Ziggo Mediabox Next Mini is zelfs de eerste tv-decoder van het kabelbedrijf waarbij online – via IPTV – kan worden gekeken naar tv-zenders zonder gebruik van de uitzendstandaard DVB-C.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoder

  Reacties