Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN trakteert klanten met Interactieve TV en TV+ op gratis serie

  KPN biedt alle klanten met het basispakket van Interactieve TV en TV+ de mogelijkheid om naar een Zweedse topserie te kijken.
  Jarco Kriek
  10 april 2023
  comments 0
  KPN trakteert klanten met Interactieve TV en TV+ op gratis serie

  Binnen het aanvullende Pluspakket levert KPN tientallen films en series die via het video on demand-platform zonder extra kosten onbeperkt bekeken kunnen worden. De hele maand april kunnen alle klanten met het basispakket van Interactieve TV en TV+ naar een van de in het Pluspakket beschikbare series kijken. Dit is een aanvulling op de zender van de maand die KPN aan alle klanten met het basispakket levert. In april staat de Nederlandse muziekzender TV Oranje in de etalage.

   

  Top Dog

  De hele maand april kijk je gratis naar Top Dog. Deze Zweedse misdaadserie - gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van auteur Jens Lapidus - draait om voormalig crimineel en hondenfokker Bjorn. Na een gevangenisstraf probeert hij zijn leven weer op te pakken en zijn hondenkennel weer op te bouwen. Wanneer zijn honden worden gestolen en een van hen wordt vermoord, gaat Bjorn op zoek naar de daders en raakt hij verwikkeld in een gevaarlijk complot.

   

  Hoe kijk je gratis naar deze serie?

  Via de onderstaande manier kan de gehele maand april onbeperkt naar de serie Top Dog gekeken worden.

   

  • Open het tv-menu en kies ‘Series’
  • Kies daarna voor ‘Basispakket’
  • Kies ‘Top Dog’ onder 'Uitgelicht' en geniet van de serie
  KPNInteractieve TVTV+kadootje van KPN

  Reacties