Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN trakteert niet-voetballiefhebber op nostalgische series

  De maand juni staat voor sportliefhebbers in het teken van het EK voetbal in Duitsland. Op de klanten die niet van voetbal houden vergeet KPN niet.
  Jarco Kriek
  3 juni 2024
  comments 1
  KPN trakteert niet-voetballiefhebber op nostalgische series

  Zij kunnen namelijk de hele maand juni kijken naar de nostalgische zender ONS, zonder dat ze daarvoor het aanvullende Pluspakket – kosten €6,99 per maand – te hoeven menen. ONS is in juni als zender van de maand te zien op voorkeuzekanaal 42 in het aanbod van TV+ en Interactieve TV. De programmering van ONS is gevuld met hoofdzakelijk films, series, documentaires en programma’s die in vervlogen tijden op Nederlandse tv-kanalen te zien waren.

   

  Wat kan je zien?

  KPN omschrijft de zender van de maand juni als volgt: “ONS is dé zender voor iedereen die wel eens nostalgische gevoelens ervaart. Op de zender zie je namelijk programma’s uit en over het verleden.” ONS gaat in de komende weken bijvoorbeeld aandacht besteden aan Duitstalige volksmuziek. Zo zijn diverse programma’s vanuit de Oostenrijkse bergen en meren te zien. Ook de miniserie Final Shot is geprogrammeerd, net als de feelgoodfilm St. Elmo’s Fire. Liefhebbers van Britse comedy komen aan hun trekken met de uit 1971 afkomstige serie On the Buses.

  KPNInteractieve TVTV+zender van de maandetalagekanaalONS

  Reacties