Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN trakteert op gratis films

  KPN heeft weer een kadootje voor abonnees die Interactieve TV combineren met vast internet. Zij kunnen gratis naar films kijken.
  Jarco Kriek
  3 september 2022
  comments 0
  KPN trakteert op gratis films

  KPN biedt klanten met Interactieve TV iedere maand een ‘kadootje van KPN’ aan. In de maanden september en oktober is dat een selectie van een aantal films die zonder extra kosten onbeperkt bekeken kunnen worden. Daarnaast zorgt een samenwerking tussen KPN en het Rijksmuseum in Amsterdam ervoor dat afnemers van Interactieve TV zich kunnen inschrijven voor een online live rondleiding door dit museum.

   

  Geen eigen keuze

  KPN heeft zelf een selectie van vijf arthousefilms gemaakt die de komende weken gratis bekeken kunnen worden. Het is dus niet mogelijk om zelf een favoriete film te kiezen om te bekijken. Het gratis filmaanbod is te benaderen door in het menu naar de keuzemogelijkheid 'Films' te gaan en vervolgens de opties ‘Kies Pluspakket’ en ‘Kadootje’ te selecteren, Daar zijn de vijf films zichtbaar die door de abonnee allen onbeperkt bekeken kunnen worden.

   

  Welke films?

  Dit zijn de vijf door KPN geselecteerde films bij Interactieve TV:

   

  • Parasite -> De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren.
  • Melancholia -> Melancholia vertelt het verhaal van een groep mensen die moet zien om te gaan met het sterven van de Aarde. Onder hen zijn de twee zussen Justine (Kirsten Dunst) en Claire (Charlotte Gainsbourg). Justine staat op het punt om te trouwen, als er plotseling een enorme planeet genaamd Melancholia kennelijk dreigend dicht bij de aarde opdoemt...
  • A Late Quartet -> Al 25 jaar treden de leden van strijkkwartet The Fugue samen op. Wanneer cellist Peter aankondigt dat hij zal moeten stoppen omdat bij hem de ziekte van Parkinson is vastgesteld, ontstaat er onenigheid tussen de overige leden, die al gauw over meer gaat dan wie Peter zou moeten opvolgen.
  • Elle s’en va -`> Bettie is begin zestig. Als haar sigaretten op zijn stapt ze in haar auto en rijdt weg, waardoor haar moeder, klanten en de medewerkers van haar Bretonse restaurant aan hun lot worden overgelaten. Haar zoektocht duurt echter voort. De winkels blijken allemaal dicht en Bettie heeft geen zin om terug te keren naar haar oude leventje. Ze heeft net vernomen dat haar langdurige minnaar er met een jongere vrouw vandoor is en het leven met haar lastige moeder is geen pretje. Ze reist verder en komt diverse kleurrijke figuren tegen om uiteindelijk op een reünie te belanden van Franse missen uit het jaar 1969.
  • The Farewell -> De Chinees-Amerikaanse Billi keert terug naar China om voor een laatste keer haar terminaal zieke grootmoeder te zien. De kankerdiagnose wordt door de familie evenwel verborgen gehouden voor de matriarch. Daarom wordt er een smoes verzonnen zodat de familiebijeenkomst bij oma niet te veel opvalt, in de vorm van het haastig geplande huwelijk van Billi’s neef.
  KPNInteractieve TVfilmskadootje van KPN

  Reacties