Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN TV+ decoder: opnieuw verbeteringen

  KPN gaat zowel de firmware van de TV+ decoder als de software van de KPN TV+ App deze week verbeteren. Dit gebeurt met een automatische update.
  Jarco Kriek
  2 mei 2023
  comments 1
  KPN TV+ decoder: opnieuw verbeteringen
  Foto Getty Images

  KPN heeft weer een nieuwe update van de KPN TV+ app aangekondigd. Dit is nodig, want de gebruikers van de decoder hebben het telecombedrijf huiswerk gegeven om de gebruikservaring van de decoder te verbeteren. TV+ is een decoder van het Franse bedrijf Sagemcom en functioneert op het Android TV besturingssysteem. Gebruikers van deze nieuwe decoder mopperen op dit moment over diverse zaken, met als luidste klaagzang enkele geluidgerelateerde issues en slechter beeld bij het bekijken van opgenomen programma's. Het nieuwe versienummer van de KPN TV+ App is 1.101.1.

   

  Firmware

  Gelijktijdig heeft KPN nieuwe firmware uitgebracht voor de TV+ decoder. Niet iedereen ontvangt de nieuwe firmwareversie 0.17.8. Alleen de decoders die op dit moment functioneren met de versie 0.16.4 worden naar de nieuwe firmwareversie overgezet. Als de decoder nu al werkt op versie 0.17.4 wordt er niet geüpgraded naar 0.17.8. De nieuwe firmware voorkomt alleen de foutmelding 'kbx apk 1007 404' die op dit moment bij bepaalde decoders speelt.

   

  Automatisch of handmatig

  De nieuwe updates zijn vanaf 3 mei beschikbaar voor alle gebruikers van de KPN TV+ decoder. De updates worden op het moment dat de decoder niet wordt gebruikt automatisch geïnstalleerd. Wie hier niet op wil wachten, kan de nieuwe updates vanaf 3 mei ook direct handmatig installeren. Dit kan op de volgende manier: Menu > instellingen > Open algemene instellingen > Apparaatvoorkeuren > Over > Aanvullende systeemupdates.

   

  Wat is er nieuw?

  De software heeft versienummer KPN TV+ App 1.101.1 gekregen. KPN omschrijft de aanpassingen als volgt:

   

  • Deze update brengt vooral onder water verbeteringen. We hebben de software robuuster kunnen maken en verschillende fixes gedaan om de stabiliteit te verbeteren. Belangrijkste wat je daarvan als klant merkt: Als er nu een storing voorkomt aan de KPN kant, dan blijven apps van andere partijen wel gewoon werken.
  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Vera

  Vera
  RTL 8 om 20:00 uur
  Vera Stanhope ziet eruit alsof ze je elk moment om een euro gaat vragen, maar onder haar verfrommelde hoedje schuilt een briljant speurdersbrein. De opvliegende hoofdinspecteur gaat voor haar collega’s door het vuur, al reageert ze vaak driftig als ze haar briljante gedachtesprongen niet kunnen volgen. In Groot-Brittannië is de populaire serie rond de morsige detective al aan zijn veertiende seizoen toe. De opnames beginnen in 2025.

  TV-TIP Bad Boys for Life

  Bad Boys for Life
  RTL 7 om 20:00 uur
  In deze derde Bad Boys-film zijn rechercheurs Marcus (Martin Lawrence) en Mike (Will Smith) oude rotten in het vak. Marcus denkt er zelfs over om met pensioen te gaan. Dat zal moeten wachten want de weduwe en zoon van een drugsbaas willen wraak op iedereen die betrokken was bij zijn dood. Mike staat bovenaan hun dodenlijst.

  Interview