Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN TV+ decoder: opnieuw verbeteringen

  KPN gaat zowel de firmware van de TV+ decoder als de software van de KPN TV+ App deze week verbeteren. Dit gebeurt met een automatische update.
  Jarco Kriek
  2 mei 2023
  comments 1
  KPN TV+ decoder: opnieuw verbeteringen
  Foto Getty Images

  KPN heeft weer een nieuwe update van de KPN TV+ app aangekondigd. Dit is nodig, want de gebruikers van de decoder hebben het telecombedrijf huiswerk gegeven om de gebruikservaring van de decoder te verbeteren. TV+ is een decoder van het Franse bedrijf Sagemcom en functioneert op het Android TV besturingssysteem. Gebruikers van deze nieuwe decoder mopperen op dit moment over diverse zaken, met als luidste klaagzang enkele geluidgerelateerde issues en slechter beeld bij het bekijken van opgenomen programma's. Het nieuwe versienummer van de KPN TV+ App is 1.101.1.

   

  Firmware

  Gelijktijdig heeft KPN nieuwe firmware uitgebracht voor de TV+ decoder. Niet iedereen ontvangt de nieuwe firmwareversie 0.17.8. Alleen de decoders die op dit moment functioneren met de versie 0.16.4 worden naar de nieuwe firmwareversie overgezet. Als de decoder nu al werkt op versie 0.17.4 wordt er niet geüpgraded naar 0.17.8. De nieuwe firmware voorkomt alleen de foutmelding 'kbx apk 1007 404' die op dit moment bij bepaalde decoders speelt.

   

  Automatisch of handmatig

  De nieuwe updates zijn vanaf 3 mei beschikbaar voor alle gebruikers van de KPN TV+ decoder. De updates worden op het moment dat de decoder niet wordt gebruikt automatisch geïnstalleerd. Wie hier niet op wil wachten, kan de nieuwe updates vanaf 3 mei ook direct handmatig installeren. Dit kan op de volgende manier: Menu > instellingen > Open algemene instellingen > Apparaatvoorkeuren > Over > Aanvullende systeemupdates.

   

  Wat is er nieuw?

  De software heeft versienummer KPN TV+ App 1.101.1 gekregen. KPN omschrijft de aanpassingen als volgt:

   

  • Deze update brengt vooral onder water verbeteringen. We hebben de software robuuster kunnen maken en verschillende fixes gedaan om de stabiliteit te verbeteren. Belangrijkste wat je daarvan als klant merkt: Als er nu een storing voorkomt aan de KPN kant, dan blijven apps van andere partijen wel gewoon werken.
  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)