Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN TV+ gebruikers stellen wensenlijst op

  Dat KPN nog het nodige werk moet verzetten om zijn nieuwe TV+ decoder te optimaliseren, wordt duidelijk op het forum van het telecombedrijf.
  Jarco Kriek
  18 maart 2023
  comments 2
  KPN TV+ gebruikers stellen wensenlijst op
  Foto Getty Images

  TV+ is het nieuwe tv-product dat bij KPN in de toekomst het oude platform Interactieve TV (iTV) gaat vervangen. De hiervoor gebruikte decoder is gebaseerd op Android TV en kan het beste met een online mediaspeler vergeleken worden. Voor dit nieuwe tv-platform heeft KPN een applicatie ontwikkeld waarmee de beschikbare tv- en videocontent van het bedrijf kan worden bekeken.

   

  Te vroeg

  Het lijkt erop dat KPN de TV+ decoder in een iets te vroeg stadium is gaan leveren aan zijn klanten. TV+ is momenteel als een onrijpe banaan die te vroeg is verkocht en bij de klant thuis nog een hele poos moet rijpen. De huidige gebruikers melden op het klant-helpt-klant community forum van KPN met enige regelmaat kleine problemen waar ze tegenaan lopen. Op dit forum wordt nu ook een vorm van wensenlijst opgesteld om KPN te inspireren de werking van de nieuwe decoder te verbeteren.

   

  Firmware

  KPN heeft al eerder aangekondigd dat het regelmatig nieuwe firmware voor de TV+ decoder wil uitbrengen. Op deze manier wil het bedrijf de werking van deze nieuwe decoder snel verbeteren om aan de verwachting van gebruikers te kunnen voldoen.

  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderAndroid TV

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)