Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN TV+ gebruikers stellen wensenlijst op

    Dat KPN nog het nodige werk moet verzetten om zijn nieuwe TV+ decoder te optimaliseren, wordt duidelijk op het forum van het telecombedrijf.
    Jarco Kriek
    18 maart 2023
    comments 2
    KPN TV+ gebruikers stellen wensenlijst op
    Foto Getty Images

    TV+ is het nieuwe tv-product dat bij KPN in de toekomst het oude platform Interactieve TV (iTV) gaat vervangen. De hiervoor gebruikte decoder is gebaseerd op Android TV en kan het beste met een online mediaspeler vergeleken worden. Voor dit nieuwe tv-platform heeft KPN een applicatie ontwikkeld waarmee de beschikbare tv- en videocontent van het bedrijf kan worden bekeken.

     

    Te vroeg

    Het lijkt erop dat KPN de TV+ decoder in een iets te vroeg stadium is gaan leveren aan zijn klanten. TV+ is momenteel als een onrijpe banaan die te vroeg is verkocht en bij de klant thuis nog een hele poos moet rijpen. De huidige gebruikers melden op het klant-helpt-klant community forum van KPN met enige regelmaat kleine problemen waar ze tegenaan lopen. Op dit forum wordt nu ook een vorm van wensenlijst opgesteld om KPN te inspireren de werking van de nieuwe decoder te verbeteren.

     

    Firmware

    KPN heeft al eerder aangekondigd dat het regelmatig nieuwe firmware voor de TV+ decoder wil uitbrengen. Op deze manier wil het bedrijf de werking van deze nieuwe decoder snel verbeteren om aan de verwachting van gebruikers te kunnen voldoen.

    KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderAndroid TV

    Reacties

  1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

    Joanna Lumley's Specerijenroute
    NPO 2 om 18:30 uur
    Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

    TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

    Help, Mijn Man is Klusser!
    RTL 5 om 19:00 uur
    De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

    Interview