Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN valt Ziggo met glasvezel in eigen stad aan

  KPN gaat frontaal in de aanval tegen VodafoneZiggo (Ziggo) waar dit mediabedrijf het hoofdkantoor heeft gevestigd, namelijk Utrecht.
  Jarco Kriek
  11 februari 2022
  comments 8
  KPN valt Ziggo met glasvezel in eigen stad aan
  Foto ProShots

  KPN kan op dit moment op 50.000 van 160.000 adressen in Utrecht via glasvezel de vaste diensten tv en internet leveren. Het telecombedrijf heeft de ambitie om heel Utrecht te verglazen. Op dit moment is KPN bezig met glasvezelwerkzaamheden in Utrecht-Oost. Later dit jaar volgt het stadsdeel Oog in Al.

   

  Meer glasvezel

  KPN heeft nu aangekondigd dat aan het einde van 2023 bijna 100.000 woningen en bedrijven toegang tot KPN glasvezel hebben. KPN heeft namelijk een volgende aanlegfase voor Utrecht aangekondigd waarbij 43.000 adressen in onder meer Noordoost en de Staatsliedenbuurt van een glasvezelaansluiting worden voorzien.

  KPNKPN NetwerkNLglasvezelaanleg glasvezeltvtelevisieinternet

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:24 uur
  Het format van Boerderij van Dorst is even simpel als briljant: ergens aan de rand van Apeldoorn scharrelt Raven van Dorst rond in een vervallen boerderijtje dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid verandert. Om al die noeste arbeid niet alleen te hoeven verzetten, nodigt Raven elke week twee bekende koppen uit, die hen tussen het schoffelen door het verbale vuur aan de schenen legt. De eerste gasten van dit seizoen: Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes.

  TV-TIP Bureau Rotterdam

  Bureau Rotterdam
  RTL 4 om 20:30 uur
  Samen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een beroving op. Als een automobilist door de laaghangende avondzon een voetganger over het hoofd ziet, helpen Ulubat en Andrea deze gewonde vrouw. En Nadia en Joyce moeten een groep mensen die zwaar aan de drugs zit kalmeren.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)