Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN valt Ziggo met glasvezel in eigen stad aan

  KPN gaat frontaal in de aanval tegen VodafoneZiggo (Ziggo) waar dit mediabedrijf het hoofdkantoor heeft gevestigd, namelijk Utrecht.
  Jarco Kriek
  11 february 2022
  comments 8
  KPN valt Ziggo met glasvezel in eigen stad aan
  Foto ProShots

  KPN kan op dit moment op 50.000 van 160.000 adressen in Utrecht via glasvezel de vaste diensten tv en internet leveren. Het telecombedrijf heeft de ambitie om heel Utrecht te verglazen. Op dit moment is KPN bezig met glasvezelwerkzaamheden in Utrecht-Oost. Later dit jaar volgt het stadsdeel Oog in Al.

   

  Meer glasvezel

  KPN heeft nu aangekondigd dat aan het einde van 2023 bijna 100.000 woningen en bedrijven toegang tot KPN glasvezel hebben. KPN heeft namelijk een volgende aanlegfase voor Utrecht aangekondigd waarbij 43.000 adressen in onder meer Noordoost en de Staatsliedenbuurt van een glasvezelaansluiting worden voorzien.

  KPNKPN NetwerkNLglasvezelaanleg glasvezeltvtelevisieinternet

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview