Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN valt Ziggo met glasvezel in eigen stad aan

  KPN gaat frontaal in de aanval tegen VodafoneZiggo (Ziggo) waar dit mediabedrijf het hoofdkantoor heeft gevestigd, namelijk Utrecht.
  Jarco Kriek
  11 februari 2022
  comments 8
  KPN valt Ziggo met glasvezel in eigen stad aan
  Foto ProShots

  KPN kan op dit moment op 50.000 van 160.000 adressen in Utrecht via glasvezel de vaste diensten tv en internet leveren. Het telecombedrijf heeft de ambitie om heel Utrecht te verglazen. Op dit moment is KPN bezig met glasvezelwerkzaamheden in Utrecht-Oost. Later dit jaar volgt het stadsdeel Oog in Al.

   

  Meer glasvezel

  KPN heeft nu aangekondigd dat aan het einde van 2023 bijna 100.000 woningen en bedrijven toegang tot KPN glasvezel hebben. KPN heeft namelijk een volgende aanlegfase voor Utrecht aangekondigd waarbij 43.000 adressen in onder meer Noordoost en de Staatsliedenbuurt van een glasvezelaansluiting worden voorzien.

  KPNKPN NetwerkNLglasvezelaanleg glasvezeltvtelevisieinternet

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)