Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN valt Ziggo met glasvezel in eigen stad aan

  KPN gaat frontaal in de aanval tegen VodafoneZiggo (Ziggo) waar dit mediabedrijf het hoofdkantoor heeft gevestigd, namelijk Utrecht.
  Jarco Kriek
  11 february 2022
  comments 8
  KPN valt Ziggo met glasvezel in eigen stad aan
  Foto ProShots

  KPN kan op dit moment op 50.000 van 160.000 adressen in Utrecht via glasvezel de vaste diensten tv en internet leveren. Het telecombedrijf heeft de ambitie om heel Utrecht te verglazen. Op dit moment is KPN bezig met glasvezelwerkzaamheden in Utrecht-Oost. Later dit jaar volgt het stadsdeel Oog in Al.

   

  Meer glasvezel

  KPN heeft nu aangekondigd dat aan het einde van 2023 bijna 100.000 woningen en bedrijven toegang tot KPN glasvezel hebben. KPN heeft namelijk een volgende aanlegfase voor Utrecht aangekondigd waarbij 43.000 adressen in onder meer Noordoost en de Staatsliedenbuurt van een glasvezelaansluiting worden voorzien.

  KPNKPN NetwerkNLglasvezelaanleg glasvezeltvtelevisieinternet

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)