Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbaast: opnieuw forse verbetering TV+ decoder

  KPN houdt de snelheid bij het verbeteren van het nieuwe tv-product TV+ erin. Het telecombedrijf heeft opnieuw nieuwe firmware voor de decoder uitgebracht.
  Jarco Kriek
  6 maart 2023
  comments 6
  KPN verbaast: opnieuw forse verbetering TV+ decoder

  KPN liet Totaal TV in een eerder stadium weten dat het op zeer regelmatige basis – in eerste instantie elke twee weken – firmware-updates wil uitbrengen voor de TV+ decoder. Het is echter al de derde keer op rij dat KPN wekelijks nieuwe firmware voor de TV+ decoder uitrolt. Dit is nodig, want de gebruikers van de decoder hebben het telecombedrijf huiswerk gegeven om de gebruikservaring van de decoder te verbeteren. TV+ is een decoder van het Franse bedrijf Sagemcom en functioneert op het Android TV besturingssysteem. Gebruikers van deze nieuwe decoder mopperen op dit moment over diverse zaken, met als luidste klaagzang enkele geluidgerelateerde issues.

   

  Automatisch of handmatig

  De nieuwe firmware voor de TV+ decoder komt vanaf maandag 6 maart beschikbaar en wordt op het moment dat de decoder niet wordt gebruikt automatisch geïnstalleerd. Wie hier niet op wil wachten, kan de nieuwe update direct handmatig installeren. Dit kan op de volgende manier: Menu > instellingen > Open algemene instellingen > Apparaatvoorkeuren > Over > Aanvullende systeemupdates.

   

  Wat is er nieuw?

  De firmware voor de TV+ decoder heeft versienummer KPN TV+ App 1.93.1. Verbeteringen zijn onder meer de zapsnelheid en de beschikbaarheid van Disney+ bij de zoekresultaten. Hieronder nog enkele andere belangrijke verbeteringen:

   

  • Mogelijkheid om te betalen per wedstrijd (pay per view)
  • Huren met voucher codes mogelijk
  • Meerdere opnames verwijderen: nu ook binnen serie opnames mogelijk, en ook via de gele knop
  • Erotiek standaard geblokkeerd voor nieuwe klanten, met keuze bij de installatie om dit te wijzigen
  • Voorkomen rode balk met fouttekst bij gebruik groene knop terwijl je al in Terugkijken bent of Opname kijkt
  • Ondertiteling ook voor buitenlandse zenders als BBC
  • Duitse taal voor zender Arte
  • Viaplay content kan nu ook getoond worden in Sport subpaginas
  • Nu populair op Homescreen wordt sneller ververst
  • Diverse fixes voor stabiliteit en andere bugs
  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)