Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert beeldkwaliteit TV+ met automatisch HDR

  Een lang gekoesterde wens van veel gebruikers van de KPN TV+ decoder gaat in vervulling met de komende firmware-update.
  Jarco Kriek
  2 december 2023
  comments 2
  KPN verbetert beeldkwaliteit TV+ met automatisch HDR

  KPN voegt in de nieuwe firmwareversie 0.25.0 van de TV+ decoder de instellingsmogelijkheid 'automatisch HDR' toe. Hierdoor wordt de beeldkwaliteit bij het kijken van onder meer het lineaire tv-aanbod verbeterd. De optie is te vinden via Instellingen → Apparaat → Apparaatvoorkeuren → Weergave en geluid → Schermresolutie → HDR instelling. Automatische HDR is een door de gebruikers veel gevraagde toevoeging aan de functionaliteit van de nieuwste bruikleendecoder. De oudere 4K-decoders van het telecombedrijf hebben deze mogelijkheid al langere tijd beschikbaar.

   

  Aanpassingen

  In firmwareversie 0.25.0 – die uiterlijk 7 december in de TV+ decoder door het telecombedrijf wordt geplaatst - zijn daarnaast onder andere ook de volgende aanpassingen toegebracht:

   

  • Minder problemen met geluid door het uitzetten van Dolby MAT.
  • Dolby Atmos werkt in passthrough modus (dit merk je bij apps als Netflix en bij gebruik van audio apparatuur dat Dolby Atmos ondersteunt).
  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)