Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert beveiliging abonnement Interactieve TV

  KPN heeft een beveiligingsupdate van de persoonlijke klantomgeving MijnKPN voor alle klanten van het telecombedrijf doorgevoerd.
  Jarco Kriek
  12 oktober 2021
  comments 0
  KPN verbetert beveiliging abonnement Interactieve TV
  Foto Getty Images

  Het is vanaf nu mogelijk om in de MijnKPN-app voor tablet en smartphone de zogenaamde tweestapsverificatie te activeren. Naast het invoegen van het wachtwoord voor de persoonlijke klantomgeving wordt ook een extra wachtwoord via de mobiele telefoon of e-mail toegezonden. Pas wanneer beide wachtwoorden goed zijn ingevuld, krijgt men toegang tot de persoonlijke klantgegevens.

   

  Hackers

  Met de tweestapsverificatie wordt het moeilijker voor hackers om via de MijnKPN-omgeving bij persoonlijke gegevens van klanten te komen of om abonnementen te wijzigen. KPN geeft daarnaast nog enkele tips aan klanten om zo veilig mogelijk met de inloggegevens van MijnKPN om te gaan. MijnKPN kan onder meer gebruikt worden om het abonnement voor tv en internet te wijzigen door bijvoorbeeld aanvullende tv-abonnement voor Interactieve TV aan te vragen of op te zeggen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisieinternetMijnKPNabonnementapp

  Reacties

 1. TV-TIP Reizen Waes: Wereldsteden

  Reizen Waes: Wereldsteden
  NPO 3 om 20:15 uur
  São Paulo hoort zonder twijfel thuis in het rijtje van bijzondere wereldsteden. Met meer dan 24 miljoen inwoners is São Paulo niet alleen de grootste stad van Brazilië, maar ook van het hele Zuid-Amerikaanse continent. De megastad draagt de toepasselijke bijnaam ‘selva de pedra’ of ‘de betonnen jungle’. Maar Tom ontdekt dat er ook in een betonwoestijn heel wat te beleven valt.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:23 uur
  De slingers zijn al opgehangen, maar van feest is bij de start van het finaleweekend nog geen sprake. Terwijl vreugde en verdriet om voorrang vechten, gaan de drie finalisten aan de slag met de technische opdracht: een teckel van chocolade, geïnspireerd op Nhaan, de blaffer van Janny. Het slotakkoord is het spektakelstuk, waarbij de finalisten diverse technieken moet laten zien. Wie bakt zich naar de Heel Holland bakt-bokaal?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)