Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert beveiliging abonnement Interactieve TV

  KPN heeft een beveiligingsupdate van de persoonlijke klantomgeving MijnKPN voor alle klanten van het telecombedrijf doorgevoerd.
  Jarco Kriek
  12 october 2021
  comments 0
  KPN verbetert beveiliging abonnement Interactieve TV
  Foto Getty Images

  Het is vanaf nu mogelijk om in de MijnKPN-app voor tablet en smartphone de zogenaamde tweestapsverificatie te activeren. Naast het invoegen van het wachtwoord voor de persoonlijke klantomgeving wordt ook een extra wachtwoord via de mobiele telefoon of e-mail toegezonden. Pas wanneer beide wachtwoorden goed zijn ingevuld, krijgt men toegang tot de persoonlijke klantgegevens.

   

  Hackers

  Met de tweestapsverificatie wordt het moeilijker voor hackers om via de MijnKPN-omgeving bij persoonlijke gegevens van klanten te komen of om abonnementen te wijzigen. KPN geeft daarnaast nog enkele tips aan klanten om zo veilig mogelijk met de inloggegevens van MijnKPN om te gaan. MijnKPN kan onder meer gebruikt worden om het abonnement voor tv en internet te wijzigen door bijvoorbeeld aanvullende tv-abonnement voor Interactieve TV aan te vragen of op te zeggen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisieinternetMijnKPNabonnementapp

  Reacties

 1. TV-TIP Snel met Miljuschka

  Snel met Miljuschka
  24 Kitchen om 18:00 uur
  Vertwijfeld staan we in de supermarkt te staren naar schappen vol vergeten groente, kiloknallers en magnetronpannenkoeken. En dit alles omdat we geen idee hebben wat we vanavond op tafel moeten zetten. Om jezelf en de eventuele (klein)kinderschare niet vier keer per week te vermoeien met een slavink, gebakken bint en doperwten, laat Miljusch­ka zien hoe je zonder stress een lekkere maaltijd maakt.

  TV-TIP Hunted

  Hunted
  NPO 3 om 20:25 uur
  Een nieuw seizoen betekent een verse jacht op een roedel doodgewone burgers die drie weken uit handen van de hunters proberen te blijven. Dat lukt maar weinigen en dat is soms onterecht volgens veel kijkers. In het vorige seizoen zouden de slim spelende finalisten Kelly en Romy geen eerlijke kans hebben gehad om hun vrijheid tegemoet te snellen.

  Interview