Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert beveiliging abonnement Interactieve TV

  KPN heeft een beveiligingsupdate van de persoonlijke klantomgeving MijnKPN voor alle klanten van het telecombedrijf doorgevoerd.
  Jarco Kriek
  12 october 2021
  comments 0
  KPN verbetert beveiliging abonnement Interactieve TV
  Foto Getty Images

  Het is vanaf nu mogelijk om in de MijnKPN-app voor tablet en smartphone de zogenaamde tweestapsverificatie te activeren. Naast het invoegen van het wachtwoord voor de persoonlijke klantomgeving wordt ook een extra wachtwoord via de mobiele telefoon of e-mail toegezonden. Pas wanneer beide wachtwoorden goed zijn ingevuld, krijgt men toegang tot de persoonlijke klantgegevens.

   

  Hackers

  Met de tweestapsverificatie wordt het moeilijker voor hackers om via de MijnKPN-omgeving bij persoonlijke gegevens van klanten te komen of om abonnementen te wijzigen. KPN geeft daarnaast nog enkele tips aan klanten om zo veilig mogelijk met de inloggegevens van MijnKPN om te gaan. MijnKPN kan onder meer gebruikt worden om het abonnement voor tv en internet te wijzigen door bijvoorbeeld aanvullende tv-abonnement voor Interactieve TV aan te vragen of op te zeggen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisieinternetMijnKPNabonnementapp

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Next Level Chef

  Next Level Chef
  Net 5 om 19:30 uur
  Na MasterChef en Hell’s Kitchen pakt de vuilbekkende kookgoeroe Gordon Ramsay het in de kookwedstrijd Next Level Chef net even anders aan.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)