Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert beveiliging abonnement Interactieve TV

  KPN heeft een beveiligingsupdate van de persoonlijke klantomgeving MijnKPN voor alle klanten van het telecombedrijf doorgevoerd.
  Jarco Kriek
  12 october 2021
  comments 0
  KPN verbetert beveiliging abonnement Interactieve TV
  Foto Getty Images

  Het is vanaf nu mogelijk om in de MijnKPN-app voor tablet en smartphone de zogenaamde tweestapsverificatie te activeren. Naast het invoegen van het wachtwoord voor de persoonlijke klantomgeving wordt ook een extra wachtwoord via de mobiele telefoon of e-mail toegezonden. Pas wanneer beide wachtwoorden goed zijn ingevuld, krijgt men toegang tot de persoonlijke klantgegevens.

   

  Hackers

  Met de tweestapsverificatie wordt het moeilijker voor hackers om via de MijnKPN-omgeving bij persoonlijke gegevens van klanten te komen of om abonnementen te wijzigen. KPN geeft daarnaast nog enkele tips aan klanten om zo veilig mogelijk met de inloggegevens van MijnKPN om te gaan. MijnKPN kan onder meer gebruikt worden om het abonnement voor tv en internet te wijzigen door bijvoorbeeld aanvullende tv-abonnement voor Interactieve TV aan te vragen of op te zeggen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisieinternetMijnKPNabonnementapp

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP Keuringsdienst van waarde

  Keuringsdienst van waarde
  BVN-TV om 09:55 uur
  Skyr, zuivel helemaal uit IJsland, die barst van de calcium en eiwitten. Maar is dat gezonde witte goedje nou yoghurt of kwark?

  TV-TIP Crazy Rich Asians

  Crazy Rich Asians
  Net5 om 20:30 uur
  Rachel vergezelt haar vriend Nick naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Daar ontdekt zij dat Nick stinkend rijk is.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)