Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert bruikleendecoder Interactieve TV opnieuw

  KPN gaat in de komende weken decoders die voor Interactieve TV in gebruik zijn automatisch voorzien van een verbetering door een firmware-update.
  Jarco Kriek
  25 october 2021
  comments 2
  KPN verbetert bruikleendecoder Interactieve TV opnieuw
  Foto Getty Images

  KPN is enkele maanden geleden weer begonnen met het maandelijks uitbrengen van nieuwe firmware. Hierin zijn niet alleen wensen van klanten, maar ook nieuwe functies en het verhelpen van bugs opgenomen. KPN verstuurt deze firmware-updates zelf naar alle decoders die voor Interactieve TV gebruikt worden. Dit uitgezonderd de modellen ZTE 8001 en Motorola 1853. Daarna wordt de nieuwe firmware automatisch in de decoder geïnstalleerd. In het geval van deze firmware-update gebeurt dit op 26 en 28 oktober voor de eerste groep zogenaamde testklanten. Alle overige klanten volgen tussen 2 en 4 november.

   

  Wat is nieuw?

  De nieuwe firmware heeft versienummer 4.132.204 van KPN gekregen. Dit zijn de meest opvallende vernieuwingen in de firmware.

  • Deze wijziging is ook nodig voor de aanstaande veranderingen rondom Videoland. Een aantal van de kleinere apps zal binnenkort verdwijnen, het gaat dan om NOS Journaal, NOS Nieuws, NOS Sport, NuSport, AVRO Klassiek, OutTV, FileIndex, Parmando en 4 in a Row. Hier komen ook weer andere apps voor in de plaats. Welke dat dan zijn is nog niet bekend.
  • Een kleine verandering bij Films Huren als die op grid view staat. De film die je op dat moment geselecteerd hebt staan wordt iets groter weergegeven dan de rest met wat meer informatie zichtbaar (zoals de IMDB score).
  KPNXS4AllInteractieve TVbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)