Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert bruikleendecoder Interactieve TV opnieuw

  KPN gaat in de komende weken decoders die voor Interactieve TV in gebruik zijn automatisch voorzien van een verbetering door een firmware-update.
  Jarco Kriek
  25 october 2021
  comments 2
  KPN verbetert bruikleendecoder Interactieve TV opnieuw
  Foto Getty Images

  KPN is enkele maanden geleden weer begonnen met het maandelijks uitbrengen van nieuwe firmware. Hierin zijn niet alleen wensen van klanten, maar ook nieuwe functies en het verhelpen van bugs opgenomen. KPN verstuurt deze firmware-updates zelf naar alle decoders die voor Interactieve TV gebruikt worden. Dit uitgezonderd de modellen ZTE 8001 en Motorola 1853. Daarna wordt de nieuwe firmware automatisch in de decoder geïnstalleerd. In het geval van deze firmware-update gebeurt dit op 26 en 28 oktober voor de eerste groep zogenaamde testklanten. Alle overige klanten volgen tussen 2 en 4 november.

   

  Wat is nieuw?

  De nieuwe firmware heeft versienummer 4.132.204 van KPN gekregen. Dit zijn de meest opvallende vernieuwingen in de firmware.

  • Deze wijziging is ook nodig voor de aanstaande veranderingen rondom Videoland. Een aantal van de kleinere apps zal binnenkort verdwijnen, het gaat dan om NOS Journaal, NOS Nieuws, NOS Sport, NuSport, AVRO Klassiek, OutTV, FileIndex, Parmando en 4 in a Row. Hier komen ook weer andere apps voor in de plaats. Welke dat dan zijn is nog niet bekend.
  • Een kleine verandering bij Films Huren als die op grid view staat. De film die je op dat moment geselecteerd hebt staan wordt iets groter weergegeven dan de rest met wat meer informatie zichtbaar (zoals de IMDB score).
  KPNXS4AllInteractieve TVbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP De Verraders

  De Verraders
  RTL 4 om 20:00 uur
  Het leven van een getrouwe gaat niet over rozen. De kans om de finish te halen is klein, maar soms moet je een gokje wagen.

  TV-TIP Louis Therou: Dark States

  Louis Therou: Dark States
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het aantal mensen dat naar z’n grootje is geschoten in District 5, een niet al te gezellig stadsdeel van Milwaukee, is de afgelopen jaren fors gestegen.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)