Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert bruikleendecoder Interactieve TV opnieuw

  KPN gaat in de komende weken decoders die voor Interactieve TV in gebruik zijn automatisch voorzien van een verbetering door een firmware-update.
  Jarco Kriek
  25 oktober 2021
  comments 2
  KPN verbetert bruikleendecoder Interactieve TV opnieuw
  Foto Getty Images

  KPN is enkele maanden geleden weer begonnen met het maandelijks uitbrengen van nieuwe firmware. Hierin zijn niet alleen wensen van klanten, maar ook nieuwe functies en het verhelpen van bugs opgenomen. KPN verstuurt deze firmware-updates zelf naar alle decoders die voor Interactieve TV gebruikt worden. Dit uitgezonderd de modellen ZTE 8001 en Motorola 1853. Daarna wordt de nieuwe firmware automatisch in de decoder geïnstalleerd. In het geval van deze firmware-update gebeurt dit op 26 en 28 oktober voor de eerste groep zogenaamde testklanten. Alle overige klanten volgen tussen 2 en 4 november.

   

  Wat is nieuw?

  De nieuwe firmware heeft versienummer 4.132.204 van KPN gekregen. Dit zijn de meest opvallende vernieuwingen in de firmware.

  • Deze wijziging is ook nodig voor de aanstaande veranderingen rondom Videoland. Een aantal van de kleinere apps zal binnenkort verdwijnen, het gaat dan om NOS Journaal, NOS Nieuws, NOS Sport, NuSport, AVRO Klassiek, OutTV, FileIndex, Parmando en 4 in a Row. Hier komen ook weer andere apps voor in de plaats. Welke dat dan zijn is nog niet bekend.
  • Een kleine verandering bij Films Huren als die op grid view staat. De film die je op dat moment geselecteerd hebt staan wordt iets groter weergegeven dan de rest met wat meer informatie zichtbaar (zoals de IMDB score).
  KPNXS4AllInteractieve TVbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)