Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert connectiviteit internet na update

  KPN gaat in de komende weken alle gebruikers van de bruikleenmodem Experia V10 een nieuwe update leveren die de functionaliteit van deze modem gaat verbeteren.
  Jarco Kriek
  6 februari 2023
  comments 0
  KPN verbetert connectiviteit internet na update
  Foto Getty Images

  KPN laat via zijn klant-helpt-klant forum weten dat er vanaf 7 februari tot en met eind maart nieuwe firmware wordt gestuurd naar de Experia V10 modem. De firmware met versienummer T04.0 wordt gefaseerd en op afstand verstuurd en de installatie verloopt daarna automatisch. Na de installatie herstart de modem vanzelf. KPN zegt de firmware-update in de nachtelijke uren uit te voeren om klanten zo min mogelijk hinder te laten ondervinden.

   

  Hier kunt u alle vernieuwingen en verbeteringen van de nieuwe firmware bekijken.

  KPNinternetinternetmodemExperiafirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Waku Waku

  Waku Waku
  NPO 3 om 18:21 uur
  Jarenlang werd Waku Waku gepresenteerd door Rob Fruithof, de quizmaster die vorige maand op 71-jarige leeftijd overleed. De dieren- en natuurquiz keerde vorig jaar terug op tv, met dit keer Sosha Duysker aan het roer. In het tweede seizoen doen onder andere Bracha van ­Doesburgh, Roy Donders, Nicolette Kluijver en Steven Kazàn een poging om met hun flora- en faunakennis zoveel mogelijk aapjes bij elkaar te sprokkelen. De winnaar maakt kans op 1500 euro voor een goed doel.

  TV-TIP Ice Road Rescue

  Ice Road Rescue
  National Geographic om 19:35 uur
  Thord Paulsen heeft zich alvast warm ingepakt voor het zevende seizoen van Ice Road Rescue en dat is maar goed ook. Vanwege een koude winter vol zware stormen, regenbuien en dikke ladingen sneeuw krijgen de helden van de gladde weg het lastiger dan ooit. Thord en collega Bjørn hebben veel meegemaakt, maar in dit seizoen hebben ze de zwaarste klussen uit hun carrière. De mannen moeten daardoor nog meer op elkaar vertrouwen. In het noorden heeft Jo Roger het ook zwaar en heeft hij de hulp van Stig nodig, maar is deze beginneling klaar voor het echte werk?

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)