Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert connectiviteit internet na update

  KPN gaat in de komende weken alle gebruikers van de bruikleenmodem Experia V10 een nieuwe update leveren die de functionaliteit van deze modem gaat verbeteren.
  Jarco Kriek
  6 februari 2023
  comments 0
  KPN verbetert connectiviteit internet na update
  Foto Getty Images

  KPN laat via zijn klant-helpt-klant forum weten dat er vanaf 7 februari tot en met eind maart nieuwe firmware wordt gestuurd naar de Experia V10 modem. De firmware met versienummer T04.0 wordt gefaseerd en op afstand verstuurd en de installatie verloopt daarna automatisch. Na de installatie herstart de modem vanzelf. KPN zegt de firmware-update in de nachtelijke uren uit te voeren om klanten zo min mogelijk hinder te laten ondervinden.

   

  Hier kunt u alle vernieuwingen en verbeteringen van de nieuwe firmware bekijken.

  KPNinternetinternetmodemExperiafirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: Peter en Erik

  2Doc: Peter en Erik
  NPO 2 om 22:17 uur
  In 1967 stond een moeder haar pasgeboren tweeling af, en de jongens kwamen allebei in een ander gezin terecht. Het duurde zeventien jaar later voordat de twee elkaar ontmoetten, en er allebei ineens een broer bij kregen. Peter en Erik zoeken al tientallen jaren naar een antwoord op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren. Was er sprake van een misverstand, of was er misschien zelfs opzet in het spel? Samen met journalist Myrthe Buitenhuis gaan ze op zoek naar de waarheid. Het tweede deel is vrijdag te zien.

  TV-TIP Addicted to Marriage

  Addicted to Marriage
  TLC om 22:30 uur
  Na een paar mislukte huwelijken krabben mensen zich misschien even achter de oren, maar dat geldt níét voor de bruiden in deze realityserie. De vier dames in Addicted to Marriage zijn opgeteld al 20 keer getrouwd, maar dat weerhoudt ze er niet van om hun vriend te pushen om wéér in ’t huwelijksbootje te stappen. De partners hebben hun bedenkingen, en sommigen wéten niet eens dat hun vriendin eerder al getrouwd is geweest.

  Interview