Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert connectiviteit internet na update

  KPN gaat in de komende weken alle gebruikers van de bruikleenmodem Experia V10 een nieuwe update leveren die de functionaliteit van deze modem gaat verbeteren.
  Jarco Kriek
  6 februari 2023
  comments 0
  KPN verbetert connectiviteit internet na update
  Foto Getty Images

  KPN laat via zijn klant-helpt-klant forum weten dat er vanaf 7 februari tot en met eind maart nieuwe firmware wordt gestuurd naar de Experia V10 modem. De firmware met versienummer T04.0 wordt gefaseerd en op afstand verstuurd en de installatie verloopt daarna automatisch. Na de installatie herstart de modem vanzelf. KPN zegt de firmware-update in de nachtelijke uren uit te voeren om klanten zo min mogelijk hinder te laten ondervinden.

   

  Hier kunt u alle vernieuwingen en verbeteringen van de nieuwe firmware bekijken.

  KPNinternetinternetmodemExperiafirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)