Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert decoder Interactieve TV bij streamingdiensten

  KPN voert vandaag een update uit bij de bruikleendecoders voor Interactieve TV. Onder meer de toegang tot streamingdiensten wordt verbeterd.
  Jarco Kriek
  25 augustus 2022
  comments 0
  KPN verbetert decoder Interactieve TV bij streamingdiensten

  KPN voert periodiek – meestal maandelijks – wijzigingen door aan de Interactieve TV-decoder. Hiermee komt het telecombedrijf deels tegemoet aan wensen van de abonnees die de decoders gebruiken. De nieuwe firmware die uiterlijk vandaag naar alle Interactieve TV-abonnees wordt verzonden heeft versienummer HTML 5.159.204 en wordt door het telecombedrijf automatisch in de decoder geplaatst.

   

  Wijzigingen

  In de nieuwe firmware zit de mogelijkheid om via een QR-code de pincode van de decoder te wijzigen. Ook zijn er aanpassingen voor een betere toegang tot de streamingdiensten die KPN direct via de decoder aanbiedt. Met de nieuwe firmware krijgt de abonnee bij de kanaalnummers vanaf 200 met de rode toets direct toegang tot de app van de betreffende streamingdienst. KPN biedt op deze manier onder meer directe toegang tot Netflix, Videoland en Prime Video. Binnenkort wordt HBO Max toegevoegd aan het aanbod van directe toegang via de nieuwste decoders.

  KPNInteractieve TVglasvezeldecoderbruikleendecodertvvtelevisiefirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)