Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert decoder Interactieve TV bij streamingdiensten

  KPN voert vandaag een update uit bij de bruikleendecoders voor Interactieve TV. Onder meer de toegang tot streamingdiensten wordt verbeterd.
  Jarco Kriek
  25 augustus 2022
  comments 0
  KPN verbetert decoder Interactieve TV bij streamingdiensten

  KPN voert periodiek – meestal maandelijks – wijzigingen door aan de Interactieve TV-decoder. Hiermee komt het telecombedrijf deels tegemoet aan wensen van de abonnees die de decoders gebruiken. De nieuwe firmware die uiterlijk vandaag naar alle Interactieve TV-abonnees wordt verzonden heeft versienummer HTML 5.159.204 en wordt door het telecombedrijf automatisch in de decoder geplaatst.

   

  Wijzigingen

  In de nieuwe firmware zit de mogelijkheid om via een QR-code de pincode van de decoder te wijzigen. Ook zijn er aanpassingen voor een betere toegang tot de streamingdiensten die KPN direct via de decoder aanbiedt. Met de nieuwe firmware krijgt de abonnee bij de kanaalnummers vanaf 200 met de rode toets direct toegang tot de app van de betreffende streamingdienst. KPN biedt op deze manier onder meer directe toegang tot Netflix, Videoland en Prime Video. Binnenkort wordt HBO Max toegevoegd aan het aanbod van directe toegang via de nieuwste decoders.

  KPNInteractieve TVglasvezeldecoderbruikleendecodertvvtelevisiefirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview