Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert ervaring Interactieve TV

  KPN heeft met het verbeteren van de firmware van de bruikleendecoders voor Interactieve TV de gebruikerservaring van het tv-product op een hoger niveau gebracht.
  Jarco Kriek
  20 augustus 2021
  comments 1
  KPN verbetert ervaring Interactieve TV

  KPN verbetert de firmware voor de Interactieve TV bruikleendecoders op regelmatige basis. De nieuwe firmware heeft als versienummer 4.127.209 en bevat diverse wijzigingen. De nieuwe firmware wordt door KPN op afstand automatisch in de decoder geplaatst. Het telecombedrijf is hier al enige dagen mee bezig. Hierdoor kunnen vrijwel alle klanten die Interactieve TV bij het kabelbedrijf kopen de vernieuwingen gebruiken.

   

  Wat is er nieuw?

  Naast kleinere bugfixes zijn er een aantal grotere vernieuwingen in de nieuwe firmware doorgevoerd. Onderstaand een overzicht van belangrijke wijzigingen.

   

  • Slaapstand voor de Arris 2952! De 5202 en de 2260 hadden dit al, maar dit wordt nu ook mogelijk op de 2952. Met het aanzetten van de energiespaarstand in de instellingen gaat de tv-ontvanger na 15 minuten stand-by in diepe slaapstand met zeer laag energiegebruik.
  • Verder wat veranderingen in de Gids. Je kunt nu direct een opname bekijken vanuit de detailpagina van een programma in de Gids. Ook wordt er informatie over de cast (acteurs, regie, presentatoren) van een programma gegeven op de detailpagina.
  • Als je live tv kijkt kun je met de OK-knop een korte zenderlijst oproepen aan de zijkant van je scherm. Normaliter kun je deze pas openen als de infobalk/zapbanner onderin beeld is verdwenen. Met deze update hoef je niet langer te wachten. Zodra je op OK druk verdwijnt de infobalk/zapbanner en verschijnt de zenderlijst. 
  • Daarnaast allerlei kleine wijzigingen en bug fixes en is de notificatie over de oranje kleurstelling weggehaald. De kleuroptie zelf is nog wel beschikbaar en blijft ook beschikbaar. 
  KPNXS4AllInteractieve TVdirmwaredirmware-updatebruikleendecoder

  Reacties

 1. TV-TIP Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar

  Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar
  NPO 3 om 20:23 uur
  Slechts drie dagen na de clash met Frankrijk moet Oranje opnieuw aan de bal. In de eerste thuis­wedstrijd onder leiding van bondscoach Ronald Koeman kruist het Nederlands elftal vanuit de Rotterdamse Kuip de degens met voetbaldwerg Gibraltar. In de kwalificatiereeks voor het WK in Qatar stonden de landen ook al tegenover elkaar. In maart 2021 maakte Oranje met 0-7 gehakt van de Gibraltaresen, onder andere dankzij twee doelpunten van Memphis Depay.

  TV-TIP The Vow

  The Vow
  RTL 8 om 20:25 uur
  Vlak na haar huwelijk met Leo (Channing Tatum) raakt Paige (Rachel McAdams) betrokken bij een auto-ongeluk en raakt ze in coma. Als ze vijf jaar later ontwaakt, herkent ze Leo niet meer. Paige gaat met haar ouders mee naar huis en gaat verder met haar leven zoals dat was voordat ze Leo ontmoette. Leo probeert haar opnieuw voor zich te winnen.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)