Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert gebruikerservaring Interactieve TV

  KPN heeft het maandelijks verbeteren van de bruikleendecoder van Interactieve TV doormiddel van een firmware-update hervat.
  Jarco Kriek
  6 october 2021
  comments 1
  KPN verbetert gebruikerservaring Interactieve TV
  Foto Getty Images

  KPN blijft constant bezig met het verbeteren van de gebruikerservaring van Interactieve TV. Het telecombedrijf herstelt niet alleen de niet goed functionerende bestaande onderdelen – de zogenaamde bugs – in de firmware. Het breidt de functionaliteit van de bruikleendecoders van Interactieve TV ook uit. Daarbij staan de wensen van klanten hoog op het lijstje van verbeterpunten, al kunnen vanwege diverse redenen niet alle aangegeven wensen uitgevoerd worden. KPN volgt met de regelmatige verbeteringen van de bruikleendecoders concurrent Ziggo die dit ook bij de eigen decoders Mediabox XL en Mediabox Next doet.

   

  In delen

  KPN gaat de nieuwe firmware met de versienummers HTML 4.13.208/NMC 8.0.131_2 gefaseerd aan klanten versturen. De testgroep krijgt de nieuwe firmware op 12 of 14 oktober automatisch in de bruikleendecoder geplaatst. Mocht dit goed gaan, dan volgt de uitrol richting alle Interactieve TV-klanten tussen 19 en 21 oktober. Klanten hoeven niets te doen om toegang tot de nieuwe firmware te krijgen.

   

  Wat zijn de vernieuwingen?

  In de nieuwe firmware zijn onder meer de volgende verbeteringen en vernieuwingen door KPN doorgevoerd.

  • Radioknop in horizontale gids gaat naar eerste radiokanaal in gids in plaats van direct naar radio. Dit is een verbetering naar aanleiding van klantfeedback.
  • Tekstindicatie dat Pathé Thuis vouchers niet op de tv-ontvanger gebruikt kunnen worden.
  • De NMC-update heeft vooral te maken met een wijziging in de aansturing en routering bij bepaald unicastverkeer. Een toekomstige HTML-update zal er voor zorgen dat het daadwerkelijk in gebruik zal worden genomen. Verder zijn er aanpassingen in verband met de komende wijzingen bij de dienst Videoland.
  KPNXS4AllInteractieve TVbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Next Level Chef

  Next Level Chef
  Net 5 om 19:30 uur
  Na MasterChef en Hell’s Kitchen pakt de vuilbekkende kookgoeroe Gordon Ramsay het in de kookwedstrijd Next Level Chef net even anders aan.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)