Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert gebruikerservaring Interactieve TV

  KPN heeft het maandelijks verbeteren van de bruikleendecoder van Interactieve TV doormiddel van een firmware-update hervat.
  Jarco Kriek
  6 oktober 2021
  comments 1
  KPN verbetert gebruikerservaring Interactieve TV
  Foto Getty Images

  KPN blijft constant bezig met het verbeteren van de gebruikerservaring van Interactieve TV. Het telecombedrijf herstelt niet alleen de niet goed functionerende bestaande onderdelen – de zogenaamde bugs – in de firmware. Het breidt de functionaliteit van de bruikleendecoders van Interactieve TV ook uit. Daarbij staan de wensen van klanten hoog op het lijstje van verbeterpunten, al kunnen vanwege diverse redenen niet alle aangegeven wensen uitgevoerd worden. KPN volgt met de regelmatige verbeteringen van de bruikleendecoders concurrent Ziggo die dit ook bij de eigen decoders Mediabox XL en Mediabox Next doet.

   

  In delen

  KPN gaat de nieuwe firmware met de versienummers HTML 4.13.208/NMC 8.0.131_2 gefaseerd aan klanten versturen. De testgroep krijgt de nieuwe firmware op 12 of 14 oktober automatisch in de bruikleendecoder geplaatst. Mocht dit goed gaan, dan volgt de uitrol richting alle Interactieve TV-klanten tussen 19 en 21 oktober. Klanten hoeven niets te doen om toegang tot de nieuwe firmware te krijgen.

   

  Wat zijn de vernieuwingen?

  In de nieuwe firmware zijn onder meer de volgende verbeteringen en vernieuwingen door KPN doorgevoerd.

  • Radioknop in horizontale gids gaat naar eerste radiokanaal in gids in plaats van direct naar radio. Dit is een verbetering naar aanleiding van klantfeedback.
  • Tekstindicatie dat Pathé Thuis vouchers niet op de tv-ontvanger gebruikt kunnen worden.
  • De NMC-update heeft vooral te maken met een wijziging in de aansturing en routering bij bepaald unicastverkeer. Een toekomstige HTML-update zal er voor zorgen dat het daadwerkelijk in gebruik zal worden genomen. Verder zijn er aanpassingen in verband met de komende wijzingen bij de dienst Videoland.
  KPNXS4AllInteractieve TVbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP Keuringsdienst van waarde

  Keuringsdienst van waarde
  BVN-TV om 09:55 uur
  Skyr, zuivel helemaal uit IJsland, die barst van de calcium en eiwitten. Maar is dat gezonde witte goedje nou yoghurt of kwark?

  TV-TIP Crazy Rich Asians

  Crazy Rich Asians
  Net5 om 20:30 uur
  Rachel vergezelt haar vriend Nick naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Daar ontdekt zij dat Nick stinkend rijk is.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)