Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert gebruikerservaring Interactieve TV

  KPN is weer begonnen met regelmatige firmware-updates voor de bruikleendecoder van het tv-product Interactieve TV.
  Jarco Kriek
  17 september 2021
  comments 1
  KPN verbetert gebruikerservaring Interactieve TV
  Foto ProShots

  KPN heeft het oude ritme van verbeteringen voor de bruikleendecoder van Interactieve TV na een stop van bijna een jaar hervat. Na een dramatisch verlopen invoering van een nieuwe tv-gids eind vorig jaar staakte het telecombedrijf de regelmatige firmware-updates. Nu de problemen met de tv-gids opgelost zijn, brengt KPN voor de derde keer in korte tijd nieuwe firmware voor alle modellen decoders van Interactieve TV uit. Wie bij KPN tot de testgroep behoort, kan de nieuwe firmware op dit moment al testen. KPN streeft ernaar om de nieuwe firmware tussen 21 en 23 september gefaseerd en automatisch te installeren in alle door Interactieve TV-klanten gebruikte decoders.

   

  Wat zijn de vernieuwingen?

  De nieuwe firmware voor Interactieve TV-decoders heeft versienummer HTML 4.130.206. Naast het verhelpen van diverse bugs zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd:

   

  • Verbeteringen in het onderdeel huurfilms. KPN werkt hierbij sinds juli samen met Pathé Thuis. Door de verbeteringen zijn huurfilms beter zicht- en vindbaar
  • De klantinstellingen blijven bewaard als de decoder stroomloos wordt gemaakt
  • Serie-opname blijft gegroepeerd staan, ook nadat de opname-opdracht wordt geannuleerd.
  KPNXS4AlltvtelevisieInteractieve TVglasvezelfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries

  Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries
  BBC First om 20:00 uur
  In deze spin-off van Miss Fisher’s Murder Mysteries, die zich afspeelt in de jaren zestig, arriveert Peregrine in Melbourne om de erfenis van haar vermiste tante te ontvangen. Wanneer de jonge vrouw ontdekt hoe avontuurlijk Phryne was, wil zij in haar tantes voetsporen treden. Er zit maar één ding op: ook een moord oplossen.

  TV-TIP The Jungle Book

  The Jungle Book
  Net5 om 20:00 uur
  Het jongetje Mowgli (Neel Sethi) is opgevoed door wolven, maar de gevreesde tijger Shere Khan (Idris Elba) wil hem weg hebben uit de jungle. Daarom moet hij vluchten. Op zijn tocht wordt hij bijgestaan door de strenge panter Bagheera en de vrolijke beer Baloo (Bill Murray). Liveactionverfilming naar Rudyard Kipling gelijknamige boek.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)