Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert gebruikerservaring Interactieve TV

  KPN is weer begonnen met regelmatige firmware-updates voor de bruikleendecoder van het tv-product Interactieve TV.
  Jarco Kriek
  17 september 2021
  comments 1
  KPN verbetert gebruikerservaring Interactieve TV
  Foto ProShots

  KPN heeft het oude ritme van verbeteringen voor de bruikleendecoder van Interactieve TV na een stop van bijna een jaar hervat. Na een dramatisch verlopen invoering van een nieuwe tv-gids eind vorig jaar staakte het telecombedrijf de regelmatige firmware-updates. Nu de problemen met de tv-gids opgelost zijn, brengt KPN voor de derde keer in korte tijd nieuwe firmware voor alle modellen decoders van Interactieve TV uit. Wie bij KPN tot de testgroep behoort, kan de nieuwe firmware op dit moment al testen. KPN streeft ernaar om de nieuwe firmware tussen 21 en 23 september gefaseerd en automatisch te installeren in alle door Interactieve TV-klanten gebruikte decoders.

   

  Wat zijn de vernieuwingen?

  De nieuwe firmware voor Interactieve TV-decoders heeft versienummer HTML 4.130.206. Naast het verhelpen van diverse bugs zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd:

   

  • Verbeteringen in het onderdeel huurfilms. KPN werkt hierbij sinds juli samen met Pathé Thuis. Door de verbeteringen zijn huurfilms beter zicht- en vindbaar
  • De klantinstellingen blijven bewaard als de decoder stroomloos wordt gemaakt
  • Serie-opname blijft gegroepeerd staan, ook nadat de opname-opdracht wordt geannuleerd.
  KPNXS4AlltvtelevisieInteractieve TVglasvezelfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Next Level Chef

  Next Level Chef
  Net 5 om 19:30 uur
  Na MasterChef en Hell’s Kitchen pakt de vuilbekkende kookgoeroe Gordon Ramsay het in de kookwedstrijd Next Level Chef net even anders aan.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)