Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert gebruikerservaring Interactieve TV

  KPN is weer begonnen met regelmatige firmware-updates voor de bruikleendecoder van het tv-product Interactieve TV.
  Jarco Kriek
  17 september 2021
  comments 1
  KPN verbetert gebruikerservaring Interactieve TV
  Foto ProShots

  KPN heeft het oude ritme van verbeteringen voor de bruikleendecoder van Interactieve TV na een stop van bijna een jaar hervat. Na een dramatisch verlopen invoering van een nieuwe tv-gids eind vorig jaar staakte het telecombedrijf de regelmatige firmware-updates. Nu de problemen met de tv-gids opgelost zijn, brengt KPN voor de derde keer in korte tijd nieuwe firmware voor alle modellen decoders van Interactieve TV uit. Wie bij KPN tot de testgroep behoort, kan de nieuwe firmware op dit moment al testen. KPN streeft ernaar om de nieuwe firmware tussen 21 en 23 september gefaseerd en automatisch te installeren in alle door Interactieve TV-klanten gebruikte decoders.

   

  Wat zijn de vernieuwingen?

  De nieuwe firmware voor Interactieve TV-decoders heeft versienummer HTML 4.130.206. Naast het verhelpen van diverse bugs zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd:

   

  • Verbeteringen in het onderdeel huurfilms. KPN werkt hierbij sinds juli samen met Pathé Thuis. Door de verbeteringen zijn huurfilms beter zicht- en vindbaar
  • De klantinstellingen blijven bewaard als de decoder stroomloos wordt gemaakt
  • Serie-opname blijft gegroepeerd staan, ook nadat de opname-opdracht wordt geannuleerd.
  KPNXS4AlltvtelevisieInteractieve TVglasvezelfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP Keuringsdienst van waarde

  Keuringsdienst van waarde
  BVN-TV om 09:55 uur
  Skyr, zuivel helemaal uit IJsland, die barst van de calcium en eiwitten. Maar is dat gezonde witte goedje nou yoghurt of kwark?

  TV-TIP Crazy Rich Asians

  Crazy Rich Asians
  Net5 om 20:30 uur
  Rachel vergezelt haar vriend Nick naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Daar ontdekt zij dat Nick stinkend rijk is.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)