Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert interactieve mogelijkheden TV+

  Met een nieuwe softwareversie van de TV+ app voor de nieuwe TV+ decoder verbetert KPN diverse mogelijkheden van uitgesteld tv kijken.
  Jarco Kriek
  10 juli 2023
  comments 0
  KPN verbetert interactieve mogelijkheden TV+
  Foto Getty Images

  Het is de tweede keer in juli dat KPN een nieuwe softwareversie van de TV+ app uitbrengt voor de nieuwe, op Android TV functionerende TV+ bruikleendecoder. Het telecombedrijf beloofde bij de introductie van de decoder om de twee weken nieuwe software voor deze decoder.

   

  Automatisch

  De eerste groep testklanten ontvangt de KPN TV+ App versie 1.11.1 vandaag op hun TV+ decoder. De overige gebruikers moeten tot 12 juli wachten. De nieuwe versie wordt automatisch in de decoder geplaatst. Onder meer de volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

   

  • Bij Terugkijken of het bekijken van een opname kon het gebeuren dat je stilstaand beeld kreeg. Dit is verholpen.
  • Bij terugspoelen in Live TV, waardoor je Begin Gemist start, kon je kort beeld zien van de vorige zender. Dit is ook verholpen.
  • Bij langdurig pauzeren van Live TV kan het voorkomen dat er een fout ontstaat. Het was dan zo dat je niet verder kon kijken vanaf het pauzepunt. Dit hebben we nu kunnen aanpassen zodat, zelfs als er 'onder water' een fout ontstaat, je wel terug kunt naar je pauzepunt.
  KPNTV+tvtelevisiefirmwarefirmware-updatedecoderbruikleendecoder

  Reacties

 1. TV-TIP Too Large

  Too Large
  TLC om 19:30 uur
  Een maagverkleining kán een manier zijn om gewicht te verliezen, en voor sommige mensen is het zelfs de enige hoop op een normaal leven. Maar wat als je te zwaar bent om zo’n operatie te ondergaan? In Too Large zien we dokter Charles Procter, die patiënten op het goede pad probeert te houden, zodat ze naar een gezond leven kunnen toe­werken. Da’s extreem ingewikkeld, want sommige deelnemers zijn zó zwaar dat ze nauwelijks een vin kunnen verroeren.

  TV-TIP Green Book

  Green Book
  SBS9 om 20:30 uur
  Voor zijn tournee door de zuidelijke staten van Amerika heeft de Afro-Amerikaanse pianist Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) een chauffeur nodig. Hij geeft de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) de baan. Aanvankelijk liggen de twee elkaar niet, maar langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere vriendschap.

  Interview