Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert interactieve mogelijkheden TV+

  Met een nieuwe softwareversie van de TV+ app voor de nieuwe TV+ decoder verbetert KPN diverse mogelijkheden van uitgesteld tv kijken.
  Jarco Kriek
  10 juli 2023
  comments 0
  KPN verbetert interactieve mogelijkheden TV+
  Foto Getty Images

  Het is de tweede keer in juli dat KPN een nieuwe softwareversie van de TV+ app uitbrengt voor de nieuwe, op Android TV functionerende TV+ bruikleendecoder. Het telecombedrijf beloofde bij de introductie van de decoder om de twee weken nieuwe software voor deze decoder.

   

  Automatisch

  De eerste groep testklanten ontvangt de KPN TV+ App versie 1.11.1 vandaag op hun TV+ decoder. De overige gebruikers moeten tot 12 juli wachten. De nieuwe versie wordt automatisch in de decoder geplaatst. Onder meer de volgende verbeteringen zijn doorgevoerd:

   

  • Bij Terugkijken of het bekijken van een opname kon het gebeuren dat je stilstaand beeld kreeg. Dit is verholpen.
  • Bij terugspoelen in Live TV, waardoor je Begin Gemist start, kon je kort beeld zien van de vorige zender. Dit is ook verholpen.
  • Bij langdurig pauzeren van Live TV kan het voorkomen dat er een fout ontstaat. Het was dan zo dat je niet verder kon kijken vanaf het pauzepunt. Dit hebben we nu kunnen aanpassen zodat, zelfs als er 'onder water' een fout ontstaat, je wel terug kunt naar je pauzepunt.
  KPNTV+tvtelevisiefirmwarefirmware-updatedecoderbruikleendecoder

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)