Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert Interactieve TV in 2022 verder

  KPN blijft ook in 2022 structureel de gebruikerservaring van Interactieve TV verbeteren. Dit wordt gedaan door regelmatige firmware-updates van bruikleendecoders.
  Jarco Kriek
  3 january 2022
  comments 3
  KPN verbetert Interactieve TV in 2022 verder

  KPN heeft in de afgelopen maanden maandelijks nieuwe firmware voor de bruikleendecoders van Interactieve TV uitgebracht. Het telecombedrijf heeft aangekondigd deze ingeslagen weg te blijven bewandelen. De eerste nieuwe firmware-update levert KPN vanaf 6 januari aan een selecte groep testklanten. Mocht hieruit blijken dat de nieuwe firmware niet voor problemen zorgt, dan kunnen alle Interactieve TV-klanten uiterlijk op 13 januari voor het eerst van de vernieuwingen gebruikmaken.

   

  KPN vernieuwt Interactieve TV

  In de komende firmware-update voor bruikleendecoders van Interactieve TV worden onder meer de volgende vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd.

   

  • In het menu zit een optie voor Series. Hier vind je de verschillende On Demand series die je in de verschillende pakketten en apps kunt kijken. Met deze update wordt daar ook een sectie aan toegevoegd voor Series op TV. KPN heeft dit onlangs bij Films al doorgevoerd, en nu zijn dan de series aan de beurt. Als je deze optie selecteert krijg je een overzicht van alle series die in de gids staan. Je kunt dit verder sorteren op genre.
  • Daarnaast is voor On Demand series die je aan het kijken bent een voortgangsbalk toegevoegd! Elke aflevering heeft z'n eigen balkje, je kunt zo bijhouden waar je bent gebleven met kijken.
  • Ten slotte is in de gids wat verbeteringen doorgevoerd rondom serie opnames. Je kunt nu een lopende serie opname ook gelijk annuleren vanuit de gids. Als je in de gids op een opgenomen aflevering gaat staan en op OK drukt krijg je een pop-up met informatie en opties. Daar zit nu een knop bij voor het annuleren van de serieopname. Ook als je op de opgenomen aflevering staat en je drukt op de REC-knop krijg je een aantal opties, waaronder een voor het annuleren van de gehele serieopname. 
  KPNXS4AllInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecocerfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)