Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert Interactieve TV in 2022 verder

  KPN blijft ook in 2022 structureel de gebruikerservaring van Interactieve TV verbeteren. Dit wordt gedaan door regelmatige firmware-updates van bruikleendecoders.
  Jarco Kriek
  3 januari 2022
  comments 3
  KPN verbetert Interactieve TV in 2022 verder

  KPN heeft in de afgelopen maanden maandelijks nieuwe firmware voor de bruikleendecoders van Interactieve TV uitgebracht. Het telecombedrijf heeft aangekondigd deze ingeslagen weg te blijven bewandelen. De eerste nieuwe firmware-update levert KPN vanaf 6 januari aan een selecte groep testklanten. Mocht hieruit blijken dat de nieuwe firmware niet voor problemen zorgt, dan kunnen alle Interactieve TV-klanten uiterlijk op 13 januari voor het eerst van de vernieuwingen gebruikmaken.

   

  KPN vernieuwt Interactieve TV

  In de komende firmware-update voor bruikleendecoders van Interactieve TV worden onder meer de volgende vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd.

   

  • In het menu zit een optie voor Series. Hier vind je de verschillende On Demand series die je in de verschillende pakketten en apps kunt kijken. Met deze update wordt daar ook een sectie aan toegevoegd voor Series op TV. KPN heeft dit onlangs bij Films al doorgevoerd, en nu zijn dan de series aan de beurt. Als je deze optie selecteert krijg je een overzicht van alle series die in de gids staan. Je kunt dit verder sorteren op genre.
  • Daarnaast is voor On Demand series die je aan het kijken bent een voortgangsbalk toegevoegd! Elke aflevering heeft z'n eigen balkje, je kunt zo bijhouden waar je bent gebleven met kijken.
  • Ten slotte is in de gids wat verbeteringen doorgevoerd rondom serie opnames. Je kunt nu een lopende serie opname ook gelijk annuleren vanuit de gids. Als je in de gids op een opgenomen aflevering gaat staan en op OK drukt krijg je een pop-up met informatie en opties. Daar zit nu een knop bij voor het annuleren van de serieopname. Ook als je op de opgenomen aflevering staat en je drukt op de REC-knop krijg je een aantal opties, waaronder een voor het annuleren van de gehele serieopname. 
  KPNXS4AllInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecocerfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP The Masked Singer

  The Masked Singer
  RTL 4 om 20:00 uur
  Ruben Nicolai stelt de laatste vijf kandidaten van dit seizoen voor. Panelleden Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Monica Geuze, Loretta Schrijver en Gerard Joling mogen direct aan de slag: twee van de nieuwkomers vallen af.

  TV-TIP Nations League (v): Engeland - Nederland

  Nations League (v): Engeland - Nederland
  NPO 3 om 20:21 uur
  Na de pijnlijke nederlaag tegen onze zuiderburen leek het Nations League-avontuur van de Oranje Leeuwinnen al voorbij voordat het überhaupt begonnen was. De wedstrijd tegen verliezend de WK-finalist Engeland stond immers óók nog op de kalender. Tot ieders verbazing werd de ploeg van Sarina Wiegman eind ­september met 2-1 terug naar huis gestuurd. Op ’t heilige gras van Wembley zijn de Britse dames nu uit op revanche.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)