Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert nieuwe TV+ decoder

  Goed nieuws voor doven en slechthorenden. KPN verbetert de nieuwe TV+ decoder met nieuwe firmware. En betere ondertiteling is de belangrijkste verbetering.
  Jarco Kriek
  1 september 2023
  comments 2
  KPN verbetert nieuwe TV+ decoder
  Foto Getty Images

  KPN bracht in januari het nieuwe tv-product TV+ op de markt. Hierbij hoort een op Android TV gestoelde bruikleendecoder. KPN beloofde minimaal een keer per twee weken een nieuwe update voor de TV+ App voor lineaire en online tv uit te brengen. Ook committeerde zich aan een maandelijkse verbetering van de TV+ decoder.

   

  Ondertitels

  KPN heeft deze week de TV+ decoder opgewaardeerd naar firmwareversie 0.23.4. Hierdoor is de ondertiteling bij tv-zenders op meerdere punten verbeterd. Dit is goed nieuws voor vooral doven en slechthorenden die van deze toevoegende dienst gebruik maken. Ook is door deze nieuwe firmware het toekomstige updateproces aangepast. De nieuwe firmware is in de afgelopen dagen automatisch in de decoder geplaatst.

  KPNTV+tvtelevisiedecodertv-decoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)