Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert nieuwste internetmodem

  KPN heeft een update uitgebracht voor de nieuwste internetmodem. De KPN Box 14 wordt geleverd aan alle klanten met het snelle 4 Gb/s-abonnement.
  Jarco Kriek
  26 januari 2024
  comments 2
  KPN verbetert nieuwste internetmodem
  Foto Getty Images

  De KPN Box 14 is de enige internetmodem die het telecombedrijf gebruikt dat een hogere snelheid dan 1 Gb/s kan leveren. Het wordt daarom hoofdzakelijk geleverd aan klanten met het multigig internetabonnement met een maximale snelheid van 4 Gb/s.

   

  Wat zijn de verbeteringen?

  In de nieuwste firmwareversie V14.C.23.16.00 zijn onderstaande wijzigingen doorgevoerd. KPN stelt dat de update inmiddels naar alle actieve internetmodems is verzonden en daarna geïnstalleerd. Belangrijk om te weten is dat in de nieuwe firmware de functie ‘ouderlijk toezicht’ niet meer actief is.

   

  • Verbeterde stabiliteit op het gebied van wifi, IPv6 en het spontaan herstarten van het modem.
  • Nieuwe versie webinterface: Verbeterde topologie, inzicht in firewall instellingen, Ethernet Gast netwerk.
  • Power lampje brandt onterecht oranje/rood op de Box 14. Dat is opgelost.
  • De ‘Upgrade’ functie in de webinterface werkt. Dus als er een nieuwe update beschikbaar is, kun je zelf het moment kiezen om 'm uit te voeren door op die knop te drukken.
  • Oplossing voor DHCP client hostnames. Hierdoor werkten sommige aangesloten apparaten niet meer. (o.a. de Homey)
  • Gast- en/of Extra Wifi wordt niet meer uitgezet na een software update.
  KPNinternetinternetmodemBox 14firmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview