Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN verbetert online kijken Interactieve TV

    KPN blijft actief met het aanpassen en verbeteren van de gebruikersvriendelijkheid van het belangrijkste tv-product Interactieve TV
    Jarco Kriek
    15 juni 2020
    comments 2
    KPN verbetert tv-kijken via tablet en smartphone
    Foto Brunopress

    KPN levert met Interactieve TV in rond de 2,2 miljoen huishoudens in Nederland tv. Dit gebeurt niet alleen via de vaste eigen netwerken – koperdraad en glasvezel – van het telecombedrijf. Bij Interactieve TV behoort ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld via tablet en smartphone in alle landen van de Europese Unie (EU) online live naar tv-zenders, eerder uitgezonden en zelf opgenomen programma’s alsmede films en series te kijken. Het aanbod van de mobiele online dienst met KPN Interactieve TV App is afhankelijk van de bij KPN gekochte tv-abonnementen.

     

    Update

    KPN is niet alleen bezig met een gefaseerde uitrol van nieuwe firmware voor de bruikleenontvangers die binnen de eigen woning in bijvoorbeeld huis- en slaapkamer gebruikt kunnen worden. Het telecombedrijf heeft de Interactieve TV App voor tablet en smartphone vorige week vernieuwd. De app is naar versie 7.0 opgewaardeerd. Niet alleen de prestaties van deze app zijn verbeterd en enkele bugfixes zijn verwijderd. De KPN Interactieve TV App heeft ook een nieuw uiterlijk gekregen. Zo is de beginpagina (homepagina) in de nieuwe versie volledig aangepast. KPN Interactieve TV App wordt door KPN zonder meerkosten geleverd aan alle klanten die een Interactieve TV-abonnement kopen.

    KPNXS4AllInteractieve TVappInteractieve TV Appupdateglasvezelkoperdraadtabletsmartphoneupdatefirmwarefirmwareupdate

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview