Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert ook oudere Interactieve TV bruikleendecoders

  KPN brengt niet alleen firmware-updates uit voor de nieuwe TV+ decoder: ook de oudere Interactieve TV bruikleendecoders hebben nog de aandacht van het telecombedrijf.
  Jarco Kriek
  30 januari 2024
  comments 4
  KPN verbetert ook oudere Interactieve TV bruikleendecoders

  KPN heeft in de afgelopen week naar alle oudere, niet-TV+ bruikleendecoders nieuwe firmware verzonden. Deze is automatisch in de decoder geïnstalleerd. De nieuwe firmware voor decoders zoals van fabrikant Arris is herkenbaar onder versienummer HTML 5.182.201.

   

  Wat zijn de vernieuwingen?

  Het gaat in dit geval om een relatief kleine verbetering die in deze nieuwe firmware is doorgevoerd. Hieronder de specificatie zoals door KPN kenbaar is gemaakt:

   

  • Op de ontvanger kun je alle beschikbare zenderpakketten en -opties zien en bestellen. We hebben het hier duidelijker gemaakt (met een oranje balk) wanneer er op een zenderpakket of -optie een actie is; zowel in het overzicht als in het detailscherm bij een pakket.
  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview