Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert ook oudere decoders voor Interactieve TV

  KPN legt op dit moment vooral de nadruk op het snel verbeteren van de nieuwe TV+ decoder. Maar ook de oudere decoders voor Interactieve TV worden niet vergeten.
  Jarco Kriek
  21 maart 2023
  comments 4
  KPN verbetert ook oudere decoders voor Interactieve TV

  KPN gaat in de komende dagen nieuwe firmware uitbrengen voor de oudere bruikleendecoders, zoals de modellen 2260, 2952 en 5202. De eerste gebruikers – door KPN aangeduid als testgroep – ontvangen de komende dagen de nieuwe firmware. Alle overige gebruikers van deze decoders voor Interactieve TV krijgen de update volgende week geleverd.

   

  Wat is aangepast?

  De nieuwe firmware heeft versienummer HTML 5.158.202. De volgende wijziging is doorgevoerd:

   

  • Deze update doet de voorbereiding voor het kunnen bestellen van Videoland via het zenderpakkettenoverzicht op de tv ontvanger. Dat zal dan in de loop van april daadwerkelijk actief worden.
  KPNInteractieve TVtvtelevisiefirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview