Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verbetert TV+ decoder, problemen met ondertitels aangepakt

  KPN heeft nieuwe firmware voor de TV+ bruikleendecoder uitgebracht. Er zijn diverse verbeteringen doorgevoerd bij de ondertiteling van live tv.
  Jarco Kriek
  26 juni 2023
  comments 2
  KPN verbetert TV+ decoder, problemen met ondertitels aangepakt
  Foto Getty Images

  De nieuwe firmware heeft versienummer 0.20.8, De eerste gebruikers van de KPN TV+ decoder hebben deze firmware inmiddels ontvangen. De gefaseerde uitrol naar overige gebruikers begint op 28 juni. De nieuwe firmware wordt automatisch in de decoder geïnstalleerd. Wie na 28 juni de nieuwe firmware nog niet heeft ontvangen, kan deze handmatig installeren. Dit kan door de volgende handelingen uit te voeren: instellingen > algemene instellingen > apparaatvoorkeuren > over > controleren op KPN TV+ firmware updates.

   

  Wijzigingen

  In deze firmware is onder meer de bug opgelost met ondertitels die niet direct zichtbaar werden. Ook is het gebruik van via bluetooth gekoppelde oordopjes en hoofdtelefoons verbeterd. Verder is het eerste fundament gelegd om de KPN TV+ decoder standaard met live tv te laten opstarten. Dit is ook met deze nieuwe firmwareversie nog niet mogelijk, omdat KPN ook de app voor live tv kijken moet aanpassen.

  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)