Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verhoogt prijs internetabonnement tot 2,50 euro per maand

  KPN informeert klanten vanaf deze week persoonlijk over de prijsverhoging die hen op 1 juli te wachten staat. Het gaat om een prijsaanpassing van 3,8 procent.
  Jarco Kriek
  3 juni 2024
  comments 1
  KPN verhoogt prijs internetabonnement tot 2,50 euro per maand
  Foto Getty Images

  KPN-klanten die vanaf 1 juli meer voor hun abonnement gaan te betalen, worden bij de komende factuur persoonlijk op de hoogte gebracht van de prijsverhoging. Als het abonnement na 1 april is afgesloten, blijft de maandprijs gelijk. In alle andere gevallen voert KPN een prijsaanpassing door in lijn met de door CBS vastgestelde inflatiecorrectie van 3,8 procent. Om hoeveel euro's de prijsaanpassing gaat is afhankelijk van de abonnementen die de KPN-klant afneemt.

   

  Meer dan drie euro

  Wie bij KPN het goedkoopste internetabonnement afneemt, gaat door de prijsverhoging €44,12 in plaats van €42,50 per maand betalen. Een prijsverhoging van €1,62 dus. Het veel verkochte gigabit-abonnement gaat met twee euro per maand in prijs omhoog. Bestaande klanten gaan hierdoor vanaf 1 juli €54,50 betalen. Het duurste internetabonnement heeft een snelheid van 4 Gb/s en gaat niet in prijs omhoog. Voor wie bij het internetabonnement ook een tv-abonnement heeft, gaat de prijs nog eens met €0,47 per maand omhoog. Hierdoor komt de hoogste prijsverhoging bij KPN uit op €2,47 per maand. Dit geldt overigens alleen voor het oudere tv-product Interactieve TV. De prijs van de TV+ †v-abonnementen blijft - net als aanvullende tv-abonnementen - gelijk.

   

  KPNinternetglasvezeltvtelevisieTV+Interactieve TVprijsverhoging

  Reacties