Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verhoogt prijs Viaplay pas in juli

  KPN gaat de prijs van het Viaplay-abonnement voor bestaande klanten pas in juli verhogen. Dit bevestigt het telecombedrijf aan Totaal TV.
  Jarco Kriek
  23 januari 2023
  comments 1
  KPN verhoogt prijs Viaplay pas in juli
  Foto Getty Images

  Viaplay gaat de prijs van zowel jaar- als jaarabonnementen in de periode tussen 1 en 28 februari fors verhogen. Het is de zoveelste belofte die het Zweedse moederbedrijf Viaplay Group niet nakomt. Bij een jaarabonnement gaat de maandelijkse afdracht met €2,30 euro omhoog naar €12,79 per maand. Deze prijsverhoging gaat volgens Viaplay officieel op 1 februari in. Feitelijk gebeurt dit echter pas op 28 februari omdat de eerste jaarabonnementen die Viaplay verkocht pas op 1 maart 2022 effectief werden. De huidige actie met de aanschaf van een jaarabonnement met een maandelijkse afdracht van €10,49 loopt nog tot 28 februari door.

   

  Maandabonnement

  KPN verkoopt net als Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway aan eigen klanten alleen maandabonnementen van Viaplay. Dit abonnement wordt verrekend via de maandelijkse factuur voor de levering van tv en internet. Wie direct bij deze providers een Viaplay-abonnement afsluit krijgt - in tegenstelling tot Nederlanders die rechtstreeks bij Viaplay klant zijn - toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra dat hoofdzakelijk voor Formule 1 wordt ingezet.

   

  Prijsverhoging

  KPN-woordvoerder Ellen van Heerwaarden laat aan Totaal TV weten dat KPN-klanten die via het telecombedrijf nu al een Viaplay-abonnement hebben lopen pas vanaf 1 juli de nieuwe maandprijs van €15,99 gaan betalen. Dit valt samen met de prijsaanpassing die KPN jaarlijks op deze datum doorvoert. De periode van 1 maart tot 1 juli berekent KPN de oude maandprijs van €13,99. Voor KPN-klanten die na 1 maart een Viaplay-abonnement via het telecombedrijf afsluiten geldt een uitzondering: zij moeten direct de nieuwe maandprijs van €15,99 betalen. KPN-klanten die hun Viaplay-abonnement in verband met de winterstop van Formule 1 tijdelijk hebben stopgezet kunnen dus geld besparen als ze vóór 1 maart opnieuw het Viaplay-abonnement activeren.

  KPNInteractieve TVKPN TV+ViaplayViaplay GroupViaplay XtraOTTonlinestreamingdienstprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Spoedeisende Hulp 24/7

  Spoedeisende Hulp 24/7
  RTL 5 om 20:30 uur
  In de nieuwe realityshow Spoedeisende Hulp 24/7 bezoeken we de SEH-afdelingen van drie gerenommeerde ziekenhuizen, waar medisch personeel continu een strijd tegen de klok levert. Verdriet en geluk, leven en dood liggen op de spoedeisende hulp enorm dicht bij elkaar. Het personeel vertelt over hun passie voor het werk en toont alle mooie, intieme en schrijnende situaties die ze in het ziekenhuis meemaken.

  TV-TIP Secrets in the Sand

  Secrets in the Sand
  History om 20:30 uur
  Als we één ding hebben opgestoken van Star Wars dan is het dat zand ruw en irritant is, en werkelijk overal tussenkomt. Niet zo gek dus, dat er onder de ontelbare korrels nog heel wat schatten verborgen liggen. In Secrets in the Sand leggen archeologen bijzondere historische vondsten bloot, die onder de golvende duinen waren verdwenen. In Chili duiken mummies van een verdwenen volk op, en in Egypte wordt een nieuwe graftombe ontdekt die door het zand werd verzwolgen.

  Interview