Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verhoogt prijs Viaplay pas in juli

  KPN gaat de prijs van het Viaplay-abonnement voor bestaande klanten pas in juli verhogen. Dit bevestigt het telecombedrijf aan Totaal TV.
  Jarco Kriek
  23 januari 2023
  comments 1
  KPN verhoogt prijs Viaplay pas in juli
  Foto Getty Images

  Viaplay" target="_blank">Viaplay gaat de prijs van zowel jaar- als jaarabonnementen in de periode tussen 1 en 28 februari fors verhogen. Het is de zoveelste belofte die het Zweedse moederbedrijf Viaplay Group niet nakomt. Bij een jaarabonnement gaat de maandelijkse afdracht met €2,30 euro omhoog naar €12,79 per maand. Deze prijsverhoging gaat volgens Viaplay officieel op 1 februari in. Feitelijk gebeurt dit echter pas op 28 februari omdat de eerste jaarabonnementen die Viaplay verkocht pas op 1 maart 2022 effectief werden. De huidige actie met de aanschaf van een jaarabonnement met een maandelijkse afdracht van €10,49 loopt nog tot 28 februari door.

   

  Maandabonnement

  KPN verkoopt net als Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway aan eigen klanten alleen maandabonnementen van Viaplay. Dit abonnement wordt verrekend via de maandelijkse factuur voor de levering van tv en internet. Wie direct bij deze providers een Viaplay-abonnement afsluit krijgt - in tegenstelling tot Nederlanders die rechtstreeks bij Viaplay klant zijn - toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra dat hoofdzakelijk voor Formule 1 wordt ingezet.

   

  Prijsverhoging

  KPN-woordvoerder Ellen van Heerwaarden laat aan Totaal TV weten dat KPN-klanten die via het telecombedrijf nu al een Viaplay-abonnement hebben lopen pas vanaf 1 juli de nieuwe maandprijs van €15,99 gaan betalen. Dit valt samen met de prijsaanpassing die KPN jaarlijks op deze datum doorvoert. De periode van 1 maart tot 1 juli berekent KPN de oude maandprijs van €13,99. Voor KPN-klanten die na 1 maart een Viaplay-abonnement via het telecombedrijf afsluiten geldt een uitzondering: zij moeten direct de nieuwe maandprijs van €15,99 betalen. KPN-klanten die hun Viaplay-abonnement in verband met de winterstop van Formule 1 tijdelijk hebben stopgezet kunnen dus geld besparen als ze vóór 1 maart opnieuw het Viaplay-abonnement activeren.

  KPNInteractieve TVKPN TV+ViaplayViaplay GroupViaplay XtraOTTonlinestreamingdienstprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)