Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verhoogt prijs Viaplay pas in juli

  KPN gaat de prijs van het Viaplay-abonnement voor bestaande klanten pas in juli verhogen. Dit bevestigt het telecombedrijf aan Totaal TV.
  Jarco Kriek
  23 januari 2023
  comments 1
  KPN verhoogt prijs Viaplay pas in juli
  Foto Getty Images

  Viaplay gaat de prijs van zowel jaar- als jaarabonnementen in de periode tussen 1 en 28 februari fors verhogen. Het is de zoveelste belofte die het Zweedse moederbedrijf Viaplay Group niet nakomt. Bij een jaarabonnement gaat de maandelijkse afdracht met €2,30 euro omhoog naar €12,79 per maand. Deze prijsverhoging gaat volgens Viaplay officieel op 1 februari in. Feitelijk gebeurt dit echter pas op 28 februari omdat de eerste jaarabonnementen die Viaplay verkocht pas op 1 maart 2022 effectief werden. De huidige actie met de aanschaf van een jaarabonnement met een maandelijkse afdracht van €10,49 loopt nog tot 28 februari door.

   

  Maandabonnement

  KPN verkoopt net als Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway aan eigen klanten alleen maandabonnementen van Viaplay. Dit abonnement wordt verrekend via de maandelijkse factuur voor de levering van tv en internet. Wie direct bij deze providers een Viaplay-abonnement afsluit krijgt - in tegenstelling tot Nederlanders die rechtstreeks bij Viaplay klant zijn - toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra dat hoofdzakelijk voor Formule 1 wordt ingezet.

   

  Prijsverhoging

  KPN-woordvoerder Ellen van Heerwaarden laat aan Totaal TV weten dat KPN-klanten die via het telecombedrijf nu al een Viaplay-abonnement hebben lopen pas vanaf 1 juli de nieuwe maandprijs van €15,99 gaan betalen. Dit valt samen met de prijsaanpassing die KPN jaarlijks op deze datum doorvoert. De periode van 1 maart tot 1 juli berekent KPN de oude maandprijs van €13,99. Voor KPN-klanten die na 1 maart een Viaplay-abonnement via het telecombedrijf afsluiten geldt een uitzondering: zij moeten direct de nieuwe maandprijs van €15,99 betalen. KPN-klanten die hun Viaplay-abonnement in verband met de winterstop van Formule 1 tijdelijk hebben stopgezet kunnen dus geld besparen als ze vóór 1 maart opnieuw het Viaplay-abonnement activeren.

  KPNInteractieve TVKPN TV+ViaplayViaplay GroupViaplay XtraOTTonlinestreamingdienstprijsverhogingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP EK Wielrennen Mannen

  EK Wielrennen Mannen
  NPO 1 om 13:10 uur
  Op het ­Europees kampioenschap in fietsprovincie Drenthe beginnen de wielrenners vandaag in Assen, om vervolgens met een lus naar afvalberg Col du VAM te rijden. Remco Evenepoel is er niet bij: de wereld­kampioen tijdrijden krijgt rust na de Ronde van Spanje. Ook Mathieu van der Poel laat verstek gaan en focust zich vanwege de Olympische Spelen op een mountainbike test-event in Parijs. Wout van Aert heeft echter wel oren naar de wit-blauwe trui met gouden sterren.

  TV-TIP The Jungle Book

  The Jungle Book
  Net5 om 20:00 uur
  Het jongetje Mowgli (Neel Sethi) is opgevoed door wolven, maar de gevreesde tijger Shere Khan (Idris Elba) wil hem weg hebben uit de jungle. Daarom moet hij vluchten. Op zijn tocht wordt hij bijgestaan door de strenge panter Bagheera en de vrolijke beer Baloo (Bill Murray). Liveactionverfilming naar Rudyard Kipling gelijknamige boek.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)