Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN verhuist Disney+ op decoder Interactieve TV

  KPN heeft een positiewijziging doorgevoerd op het eigen Interactieve TV-platform. Hierdoor zijn kanalennummers van streamingdiensten gewijzigd.
  Jarco Kriek
  1 november 2022
  comments 0
  KPN verhuist Disney+ op decoder Interactieve TV
  Foto Getty Images

  Door de komst van de NPO Start-app op de bruikleendecoders van KPN Interactieve TV – waarover Totaal TV eerder berichtte - heeft het telecombedrijf enkele wijzigingen doorgevoerd. Om direct toegang tot de content van NPO Start te krijgen kunnen abonnees afstemmen op voorkeuzekanaal 205. Op dit voorkeuzekanaal was tot vandaag directe toegang tot streamingdienst Disney+ mogelijk. De directe toegang tot Disney+ is door de komst van NPO Start verplaatst naar voorkeuzekanaal 206.

  KPNInteractieve TVDisneyDisney+OTTstreamingdienstonlinebruikleendecoder

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)