Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN versobert internetabonnement en stopt met minder gebruikte dienst

  KPN heeft besloten om een van de mogelijkheden bij een internetabonnement te beperken. Het gaat hierbij om de eigen homepages.
  Jarco Kriek
  12 juni 2023
  comments 1
  KPN versobert internetabonnement en stopt met minder gebruikte dienst
  Foto Getty Images

  De homepages die KPN bij het internetabonnement als mogelijkheid levert, zijn volgens het telecombedrijf verouderd. Het gebruik door klanten is ook tot een minimum afgenomen. KPN stopte eind 2020 al met het aanbieden van de homepages aan nieuwe klanten, maar hield de bestaande homepages van oude klanten online. Op 20 september stopt KPN definitief met de homepages van alle internetklanten.

   

  XS4All

  Wie al langere tijd een XS4All internetabonnement heeft, kan wel gebruik blijven maken van de homepages. KPN brengt de webhosting wel onder bij een extern bedrijf. Alle inloggegevens en domeinnamen blijven volgens KPN hetzelfde nadat de migratie heeft plaatsgevonden.

  KPNXS4Allinternetabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)