Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN vervangt NPO-app op bruikleendecoders

  KPN-klanten die een abonnement voor Interactieve TV of TV+ kopen, krijgen vanaf 1 december automatisch toegang tot de nieuwe online omgeving van NPO.
  Jarco Kriek
  30 november 2023
  comments 0
  KPN vervangt NPO-app op bruikleendecoders

  NPO is bezig met het vernieuwen van de online omgeving, waaronder de app van terugkijkdienst NPO Start. Dit gaat overigens niet probleemkoos. Gebruikers klagen inmiddels over recent doorgevoerde vernieuwingen.

   

  Bruikleendecoders

  KPN laat via het eigen community forum weten dat klanten met een tv-abonnement vanaf 1 december toegang krijgen tot de nieuwe versie van de NPO-app. Gebruikers van de TV+ decoder krijgen via de Google Play Store de nieuwe update automatisch geïnstalleerd. KPN waardeert op de bruikleendecoders Arris VIP5202, Arris VIP2952 en Arcadyan HMB2260 op 30 november de NPO Start app zelf naar de nieuwste versie op. Gebruikers hoeven hier dus zelf niets voor te doen.

  KPNInteractieve TVTV+NPOpublieke omroepNPO Startapp

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)