Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN viert Disney-Day met goedkoper abonnement

  Nederlanders die bij KPN een abonnement voor Interactieve TV hebben, kunnen nu een tijdelijk goedkoper Disney+ abonnement aan het aanbod toevoegen.
  Jarco Kriek
  8 september 2022
  comments 4
  KPN viert Disney-Day met goedkoper abonnement
  Foto Getty Images

  Het aanbod van Disney+ wordt de komende weken aangevuld met veel nieuwe titels. Klanten met een Interactieve TV-abonnement van KPN kunnen nu het abonnement uitbreiden met toegang tot streamingdienst Disney+ tegen een tijdelijk gereduceerd tarief. De eerste maand kan voor slechts €1,99 gekeken worden. Daarna berekent KPN de normale maandprijs, die €8,99 bedraagt. Het Disney+ abonnement kan bij KPN maandelijks opgezegd worden. Wie bij KPN naast vast internet ook mobiele diensten afneemt, kan tot maximaal €12,50 per maand korting ontvangen, onder meer op het entertainmentaanbod waar Disney+ onderdeel van is. Het bestellen van het Disney+ abonnement kan onder meer via de persoonlijke klantomgeving MijnKPN, de klantenservice of de website van het bedrijf. De actie loopt tot en met 19 september.

   

  Familiecontent

  Disney+ biedt bijvoorbeeld de nieuwste films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Stream eindeloos entertainment, zoals: Disney’s Encanto, Marvel Studios’ Eternals, Star Wars: The Mandalorian, The Kings Man of The Walking Dead.

   

  Disney-Day

  Films en series die tijdens Disney+ Day in première gaan op het streamingplatform zijn onder andere Marvel Studios' Thor: Love and Thunder, Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder, Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return, Wedding Season, Mike, Tierra Incognita en Welcome to the Club - een korte film van The Simpsons.

   

  Decoder

  KPN biedt Disney+ op dit moment nog niet rechtstreeks via de eigen bruikleendecoders aan. De verwachting is dat dit op termijn wel gaat gebeuren. Rechtstreeks via de televisie kijken kan wel via de meeste nieuwere modellen Smart TV van merken als LG, Samsung en televisies die functioneren met het besturingssysteem Android TV/Google TV, zoals Philips en Sony. Kijken kan ook via Android TV mediaspelers, Apple TV en Google Chromecast. Mobiel kan via laptop, tablet en smartphone gekeken worden.

  KPNInteractieve TVDisneyDisney BeneluxDisney+onlineOTTfilmsseriesabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Reizen Waes: Wereldsteden

  Reizen Waes: Wereldsteden
  NPO 3 om 20:15 uur
  São Paulo hoort zonder twijfel thuis in het rijtje van bijzondere wereldsteden. Met meer dan 24 miljoen inwoners is São Paulo niet alleen de grootste stad van Brazilië, maar ook van het hele Zuid-Amerikaanse continent. De megastad draagt de toepasselijke bijnaam ‘selva de pedra’ of ‘de betonnen jungle’. Maar Tom ontdekt dat er ook in een betonwoestijn heel wat te beleven valt.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:23 uur
  De slingers zijn al opgehangen, maar van feest is bij de start van het finaleweekend nog geen sprake. Terwijl vreugde en verdriet om voorrang vechten, gaan de drie finalisten aan de slag met de technische opdracht: een teckel van chocolade, geïnspireerd op Nhaan, de blaffer van Janny. Het slotakkoord is het spektakelstuk, waarbij de finalisten diverse technieken moet laten zien. Wie bakt zich naar de Heel Holland bakt-bokaal?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)