Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN viert Disney-Day met goedkoper abonnement

  Nederlanders die bij KPN een abonnement voor Interactieve TV hebben, kunnen nu een tijdelijk goedkoper Disney+ abonnement aan het aanbod toevoegen.
  Jarco Kriek
  8 september 2022
  comments 4
  KPN viert Disney-Day met goedkoper abonnement
  Foto Getty Images

  Het aanbod van Disney+ wordt de komende weken aangevuld met veel nieuwe titels. Klanten met een Interactieve TV-abonnement van KPN kunnen nu het abonnement uitbreiden met toegang tot streamingdienst Disney+ tegen een tijdelijk gereduceerd tarief. De eerste maand kan voor slechts €1,99 gekeken worden. Daarna berekent KPN de normale maandprijs, die €8,99 bedraagt. Het Disney+ abonnement kan bij KPN maandelijks opgezegd worden. Wie bij KPN naast vast internet ook mobiele diensten afneemt, kan tot maximaal €12,50 per maand korting ontvangen, onder meer op het entertainmentaanbod waar Disney+ onderdeel van is. Het bestellen van het Disney+ abonnement kan onder meer via de persoonlijke klantomgeving MijnKPN, de klantenservice of de website van het bedrijf. De actie loopt tot en met 19 september.

   

  Familiecontent

  Disney+ biedt bijvoorbeeld de nieuwste films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Stream eindeloos entertainment, zoals: Disney’s Encanto, Marvel Studios’ Eternals, Star Wars: The Mandalorian, The Kings Man of The Walking Dead.

   

  Disney-Day

  Films en series die tijdens Disney+ Day in première gaan op het streamingplatform zijn onder andere Marvel Studios' Thor: Love and Thunder, Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder, Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return, Wedding Season, Mike, Tierra Incognita en Welcome to the Club - een korte film van The Simpsons.

   

  Decoder

  KPN biedt Disney+ op dit moment nog niet rechtstreeks via de eigen bruikleendecoders aan. De verwachting is dat dit op termijn wel gaat gebeuren. Rechtstreeks via de televisie kijken kan wel via de meeste nieuwere modellen Smart TV van merken als LG, Samsung en televisies die functioneren met het besturingssysteem Android TV/Google TV, zoals Philips en Sony. Kijken kan ook via Android TV mediaspelers, Apple TV en Google Chromecast. Mobiel kan via laptop, tablet en smartphone gekeken worden.

  KPNInteractieve TVDisneyDisney BeneluxDisney+onlineOTTfilmsseriesabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview