Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN voegt NPO Start aan Interactieve TV toe

  KPN heeft de eerder aangekondigde app van online dienst NPO Start aan bruikleendecoders van Interactieve TV toegevoegd.
  Jarco Kriek
  1 november 2022
  comments 2
  KPN voegt NPO Start aan Interactieve TV toe

  KPN bevestigde enkele maanden geleden aan Totaal TV dat het bezig is met het testen van een decoder-app voor de publieke OTT-dienst NPO Start. Dit testtraject is inmiddels beëindigd. NPO Start is vanaf vandaag dan ook via een app op bruikleendecoders van KPN Interactieve TV beschikbaar. De app geeft zowel toegang tot het gratis contentaanbod van NPO Start als het betaalde aanbod van NPO Plus, zo laat KPN aan zijn klanten weten.

   

  Veel content

  Het NPO Plus-abonnement kost €2,95 per maand en moet direct bij de NPO worden afgesloten. Het biedt toegang tot vrijwel alle door NPO uitgezonden films, series en programma’s. Deze zijn voor een langere tijd – meestal minimaal een jaar – reclamevrij en in de best beschikbare beeldkwaliteit – veelal Full HD 1080p – te bekijken. Daarnaast zijn bij diverse series alle afleveringen van een seizoen vóór lineaire uitzending direct beschikbaar en wordt hierdoor bingewatchen mogelijk. Live naar tv-zenders kijken via de NPO-app via de bruikleendecoder van KPN Interactieve TV is niet mogelijk.

   

  Makkelijk bereikbaar

  KPN biedt klanten de mogelijkheid om de NPO Start-app eenvoudig te benaderen. Door af te stemmen op voorkeuzekanaal 205 krijgt de abonnee direct toegang tot de publieke OTT-dienst. Op dit voorkeuzekanaal was tot vandaag directe toegang tot Disney+. Vanaf nu is directe toegang tot Disney+ via voorkeuzekanaal 206 mogelijk. KPN is overigens niet de eerste provider die NPO Start via een app direct via de bruikleendecoder benaderbaar maakt. Eerder deed Ziggo dit al op de Mediabox Next en Next Mini.

  KPNInteractieve TVNPONPO StartNPO Pluspublieke omroeptvtelevisietv-decoderbruikleendecoderappOTTstreamingdienstonlinefilmsseriesprogramma'sreclamevrijabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)