Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN voegt NPO Start aan Interactieve TV toe

  KPN heeft de eerder aangekondigde app van online dienst NPO Start aan bruikleendecoders van Interactieve TV toegevoegd.
  Jarco Kriek
  1 november 2022
  comments 2
  KPN voegt NPO Start aan Interactieve TV toe

  KPN bevestigde enkele maanden geleden aan Totaal TV dat het bezig is met het testen van een decoder-app voor de publieke OTT-dienst NPO Start. Dit testtraject is inmiddels beëindigd. NPO Start is vanaf vandaag dan ook via een app op bruikleendecoders van KPN Interactieve TV beschikbaar. De app geeft zowel toegang tot het gratis contentaanbod van NPO Start als het betaalde aanbod van NPO Plus, zo laat KPN aan zijn klanten weten.

   

  Veel content

  Het NPO Plus-abonnement kost €2,95 per maand en moet direct bij de NPO worden afgesloten. Het biedt toegang tot vrijwel alle door NPO uitgezonden films, series en programma’s. Deze zijn voor een langere tijd – meestal minimaal een jaar – reclamevrij en in de best beschikbare beeldkwaliteit – veelal Full HD 1080p – te bekijken. Daarnaast zijn bij diverse series alle afleveringen van een seizoen vóór lineaire uitzending direct beschikbaar en wordt hierdoor bingewatchen mogelijk. Live naar tv-zenders kijken via de NPO-app via de bruikleendecoder van KPN Interactieve TV is niet mogelijk.

   

  Makkelijk bereikbaar

  KPN biedt klanten de mogelijkheid om de NPO Start-app eenvoudig te benaderen. Door af te stemmen op voorkeuzekanaal 205 krijgt de abonnee direct toegang tot de publieke OTT-dienst. Op dit voorkeuzekanaal was tot vandaag directe toegang tot Disney+. Vanaf nu is directe toegang tot Disney+ via voorkeuzekanaal 206 mogelijk. KPN is overigens niet de eerste provider die NPO Start via een app direct via de bruikleendecoder benaderbaar maakt. Eerder deed Ziggo dit al op de Mediabox Next en Next Mini.

  KPNInteractieve TVNPONPO StartNPO Pluspublieke omroeptvtelevisietv-decoderbruikleendecoderappOTTstreamingdienstonlinefilmsseriesprogramma'sreclamevrijabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview