Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN voegt NPO Start aan Interactieve TV toe

  KPN heeft de eerder aangekondigde app van online dienst NPO Start aan bruikleendecoders van Interactieve TV toegevoegd.
  Jarco Kriek
  1 november 2022
  comments 2
  KPN voegt NPO Start aan Interactieve TV toe

  KPN bevestigde enkele maanden geleden aan Totaal TV dat het bezig is met het testen van een decoder-app voor de publieke OTT-dienst NPO Start. Dit testtraject is inmiddels beëindigd. NPO Start is vanaf vandaag dan ook via een app op bruikleendecoders van KPN Interactieve TV beschikbaar. De app geeft zowel toegang tot het gratis contentaanbod van NPO Start als het betaalde aanbod van NPO Plus, zo laat KPN aan zijn klanten weten.

   

  Veel content

  Het NPO Plus-abonnement kost €2,95 per maand en moet direct bij de NPO worden afgesloten. Het biedt toegang tot vrijwel alle door NPO uitgezonden films, series en programma’s. Deze zijn voor een langere tijd – meestal minimaal een jaar – reclamevrij en in de best beschikbare beeldkwaliteit – veelal Full HD 1080p – te bekijken. Daarnaast zijn bij diverse series alle afleveringen van een seizoen vóór lineaire uitzending direct beschikbaar en wordt hierdoor bingewatchen mogelijk. Live naar tv-zenders kijken via de NPO-app via de bruikleendecoder van KPN Interactieve TV is niet mogelijk.

   

  Makkelijk bereikbaar

  KPN biedt klanten de mogelijkheid om de NPO Start-app eenvoudig te benaderen. Door af te stemmen op voorkeuzekanaal 205 krijgt de abonnee direct toegang tot de publieke OTT-dienst. Op dit voorkeuzekanaal was tot vandaag directe toegang tot Disney+. Vanaf nu is directe toegang tot Disney+ via voorkeuzekanaal 206 mogelijk. KPN is overigens niet de eerste provider die NPO Start via een app direct via de bruikleendecoder benaderbaar maakt. Eerder deed Ziggo dit al op de Mediabox Next en Next Mini.

  KPNInteractieve TVNPONPO StartNPO Pluspublieke omroeptvtelevisietv-decoderbruikleendecoderappOTTstreamingdienstonlinefilmsseriesprogramma'sreclamevrijabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)