Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN voegt NPO Start aan Interactieve TV toe

  KPN heeft de eerder aangekondigde app van online dienst NPO Start aan bruikleendecoders van Interactieve TV toegevoegd.
  Jarco Kriek
  1 november 2022
  comments 2
  KPN voegt NPO Start aan Interactieve TV toe

  KPN bevestigde enkele maanden geleden aan Totaal TV dat het bezig is met het testen van een decoder-app voor de publieke OTT-dienst NPO Start. Dit testtraject is inmiddels beëindigd. NPO Start is vanaf vandaag dan ook via een app op bruikleendecoders van KPN Interactieve TV beschikbaar. De app geeft zowel toegang tot het gratis contentaanbod van NPO Start als het betaalde aanbod van NPO Plus, zo laat KPN aan zijn klanten weten.

   

  Veel content

  Het NPO Plus-abonnement kost €2,95 per maand en moet direct bij de NPO worden afgesloten. Het biedt toegang tot vrijwel alle door NPO uitgezonden films, series en programma’s. Deze zijn voor een langere tijd – meestal minimaal een jaar – reclamevrij en in de best beschikbare beeldkwaliteit – veelal Full HD 1080p – te bekijken. Daarnaast zijn bij diverse series alle afleveringen van een seizoen vóór lineaire uitzending direct beschikbaar en wordt hierdoor bingewatchen mogelijk. Live naar tv-zenders kijken via de NPO-app via de bruikleendecoder van KPN Interactieve TV is niet mogelijk.

   

  Makkelijk bereikbaar

  KPN biedt klanten de mogelijkheid om de NPO Start-app eenvoudig te benaderen. Door af te stemmen op voorkeuzekanaal 205 krijgt de abonnee direct toegang tot de publieke OTT-dienst. Op dit voorkeuzekanaal was tot vandaag directe toegang tot Disney+. Vanaf nu is directe toegang tot Disney+ via voorkeuzekanaal 206 mogelijk. KPN is overigens niet de eerste provider die NPO Start via een app direct via de bruikleendecoder benaderbaar maakt. Eerder deed Ziggo dit al op de Mediabox Next en Next Mini.

  KPNInteractieve TVNPONPO StartNPO Pluspublieke omroeptvtelevisietv-decoderbruikleendecoderappOTTstreamingdienstonlinefilmsseriesprogramma'sreclamevrijabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)