Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN voert druk Ziggo op met glasvezelwekker

    KPN heeft een tool ontwikkelt die geïnteresseerde consumenten en bedrijven direct informeert als er op hun adres glasvezel beschikbaar is.
    Jarco Kriek
    7 juli 2023
    comments 0
    KPN voert druk Ziggo op met glasvezelwekker
    Foto Getty Images

    Met de KPN glasvezelmeter kunnen consumenten en bedrijven direct op de hoogte worden gebracht als op hun adres de vaste diensten tv, internet en/of vast bellen via glasvezel geleverd kunnen worden. Wie interesse heeft voor diensten via glasvezel kan zich vrijblijvend inschrijven voor gebruik van de glasvezelwekker. Door het ingeven van postcode en huisnummer met daarbij een telefoonnummer en e-mailadres kan gratis gebruik worden gemaakt van deze dienstverlening van KPN.

     

    Concurrentie

    KPN voert met zijn glasvezelwekker de druk op de concurrentie verder op. Omdat KPN – via NetwerkNL en Glaspoort – vooral nieuwe glasvezelnetwerken aanlegt in het verzorgingsgebied van Ziggo mikt KPN met de glasvezelmeter vooral op de huidige klanten van het kabelbedrijf. Maar omdat KPN ook glasvezel verdubbelt in gebieden waar al een glasvezelnetwerk van Delta Fiber of Open Dutch Fiber actief is, voert het telecombedrijf met glasvezelmeter ook op hen de druk op.

    KPNNetwerkNLGlaspoortglasvezeltvtelevisieinternet

    Reacties

  1. TV-TIP Pawn Stars

    Pawn Stars
    RTL 7 om 15:00 uur
    Mensen die geld nodig hebben doen de gekste dingen, en de heren van Pawn Stars hebben door de jaren heen al heel wat maffe lui én bizarre voorwerpen gezien. Rick, Chumlee en Corey kijken terug op de meest bijzondere items die ze in de lange geschiedenis van Pawn Stars zijn tegengekomen. In de opener van het seizoen gaat Rick uit zijn plaat door een wonderlijke diamant: deze is gemaakt van koolstof uit een paar haren van componist Ludwig van Beethoven.

    TV-TIP Pretty Woman

    Pretty Woman
    RTL 8 om 20:25 uur
    Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

    Interview