Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN voert zenderwijziging per 1 juli door

  Op 1 juli wijzigt KPN het zenderaanbod bij Digitenne. Dit is het tv-platform van het telecombedrijf dat digitaal in de ether in DVB-T2 wordt uitgezonden.
  Jarco Kriek
  17 mei 2022
  comments 3
  KPN voert zenderwijziging per 1 juli door
  Foto Getty Images

  KPN wijzigt het aanbod van Digitenne noodgedwongen. Op dit moment wordt op voorkeuzekanaal 12 het kanaalslot gedeeld door de zenders Nickelodeon en Spike. Daar komt op 1 juli een einde aan. Vanaf dat moment is Nickelodeon, dat momenteel alleen overdag te zien is, 24 uur per dag via Digitenne te bekijken.

   

  Paramount Network

  Eigenaar ViacomCBS transformeert op 24 mei de zender Spike naar Paramount Channel. Het gaat hierbij om meer dan een naamswijziging: de zender verandert ook het programma-aanbod, dat meer op een volwassen doelgroep wordt gericht. Zo worden er films toegevoegd uit de Paramount-collectie, zoals The Godfather en Forrest Gump, plus series als Yellowstone en Elementary. Digitenne-klanten kunnen Paramount Network nog tot 1 juli zien op voorkeuzekanaal 12 in de avond en nacht .

   

  Opzeggen

  KPN verhoogt dit jaar de abonnementsprijs van Digitenne op 1 juli niet. Toch kunnen abonnees vanwege deze zenderwijziging het lopende abonnement kosteloos opzeggen. Dit kan schriftelijk of via de gratis te bereiken klantenservice.

  KPNDigitennezenderaanbodzenderwijzigingNickelodeonSpikeParamount NetworkViacomCBS

  Reacties

 1. TV-TIP De Grote Huisverbouwing

  De Grote Huisverbouwing
  SBS 6 om 17:00 uur
  Doordat de aannemers, stukadoors en schilders niet aan zijn te slepen, slaan steeds meer Nederlanders zelf aan het boren, schroeven en sauzen. Maar lang niet iedereen is gezegend met het talent of het inzicht om de gedateerde binnenboel zonder ongelukken naar het heden te klussen. Om te voor­komen dat een roedel hobbyklussers zichzelf vastniet aan het nieuwe tapijt, nemen stylist Djamilla Smits en creatief uitvoerder Albert Stokkers het kluswerk uit handen om het huis om te toveren in een paleis.

  TV-TIP Flip or Flop

  Flip or Flop
  TLC om 18:00 uur
  Tarek el Moussa is, naar eigen zeggen, gezegend met een uitmuntende vastgoedneus. Samen met zijn (inmiddels ex-) vrouw Christina koopt hij huizen voor een prik, om die wat aan kant te timmeren en vervolgens voor de hoofdprijs te verkopen. Dit keer krijgen de twee een tip over een gigantisch, maar vervallen huis in het chique Anaheim Hills. De prijs is fors, het risico daarom groot. Want om het pand überhaupt aan te kunnen schaffen, moeten ze een dealtje sluiten met een investeerder.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)