Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘KPN voor jou’ laat klanten tijdelijk gratis snuffelen

  Onder de noemer ‘KPN voor jou’ biedt KPN zijn klanten de mogelijkheid om tijdelijk zonder extra kosten kennis te maken met aanvullende diensten.
  Jarco Kriek
  4 oktober 2023
  comments 1
  ‘KPN voor jou’ laat klanten tijdelijk gratis snuffelen
  Foto ProShots

  Een maandelijks terugkerend onderdeel van ‘KPN voor jou’ is de zender van de maand. Dit is een zender uit het aanvullende Pluspakket die gedurende een maand ook beschikbaar is voor alle abonnees met alleen het basispakket van Interactieve TV of TV+. Het doel van KPN is om klanten aan te moedigen het aanvullende Pluspakket te nemen. Dit pakket kost €6,99 per maand. Overigens wordt het Pluspakket bij bepaalde abonnementsvormen zonder extra kosten als standaarddienst geleverd.

   

  NPO 2 Extra

  Het publieke digitale themakanaal NPO 2 Extra staat de hele maand oktober bij KPN in de etalage. Dit kanaal is te bekijken via het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42. KPN omschrijft dit kanaal als volgt: “Deze themazender van de NPO besteedt 24 uur per dag aandacht aan thema’s als klassieke muziek, literatuur, dans en theater. Je ziet er reportages van festivals en evenementen, maar ook liveoptredens, speelfilms en documentaires. Ook zie je er reportages van evenementen zoals de Uitmarkt, het Nederlands Film Festival, Pinkpop en North Sea Jazz.”

  KPNtvtelevisieInteractieve TVTV+zender van de maandetalagekanaalKPN voor jou

  Reacties

 1. TV-TIP Beste Kijkers

  Beste Kijkers
  RTL 4 om 21:35 uur
  Ruben Nicolai staat te trappelen voor een nieuw seizoen Beste Kijkers, het tiende alweer. Je schakelt in voor het commentaar op de grappigste filmpjes van de afgelopen week, maar blijft hangen voor Ruben, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge die elkaar én hun team­leden in de maling nemen. Het programma leek een beetje uit de gratie, maar keerde in 2023 terug op tv. Nog geen jaar later loeren we al naar het derde seizoen sinds de break.

  TV-TIP Spooked: Ireland

  Spooked: Ireland
  discovery om 22:30 uur
  Na zijn spoken­expeditie in Schotland springt medium Chris Fleming het Noorderkanaal over. In Spooked: Ireland bezoekt hij de meest afgelegen kastelen en spookhuizen, op zoek naar para­normale verschijnselen. Chris wordt bijgestaan door de Ierse reality-ster en presentatrice Vogue Williams. Het duo bezoekt beruchte Ierse griezel­locaties als Charleville Castle, Leap Castle en de lugubere Wicklow-gevangenis, ook wel bekend als ‘de poorten van de hel’.

  Interview