Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘KPN voor jou’ laat klanten tijdelijk gratis snuffelen

  Onder de noemer ‘KPN voor jou’ biedt KPN zijn klanten de mogelijkheid om tijdelijk zonder extra kosten kennis te maken met aanvullende diensten.
  Jarco Kriek
  4 oktober 2023
  comments 1
  ‘KPN voor jou’ laat klanten tijdelijk gratis snuffelen
  Foto ProShots

  Een maandelijks terugkerend onderdeel van ‘KPN voor jou’ is de zender van de maand. Dit is een zender uit het aanvullende Pluspakket die gedurende een maand ook beschikbaar is voor alle abonnees met alleen het basispakket van Interactieve TV of TV+. Het doel van KPN is om klanten aan te moedigen het aanvullende Pluspakket te nemen. Dit pakket kost €6,99 per maand. Overigens wordt het Pluspakket bij bepaalde abonnementsvormen zonder extra kosten als standaarddienst geleverd.

   

  NPO 2 Extra

  Het publieke digitale themakanaal NPO 2 Extra staat de hele maand oktober bij KPN in de etalage. Dit kanaal is te bekijken via het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42. KPN omschrijft dit kanaal als volgt: “Deze themazender van de NPO besteedt 24 uur per dag aandacht aan thema’s als klassieke muziek, literatuur, dans en theater. Je ziet er reportages van festivals en evenementen, maar ook liveoptredens, speelfilms en documentaires. Ook zie je er reportages van evenementen zoals de Uitmarkt, het Nederlands Film Festival, Pinkpop en North Sea Jazz.”

  KPNtvtelevisieInteractieve TVTV+zender van de maandetalagekanaalKPN voor jou

  Reacties

 1. TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  TV-TIP De Rijdende Rechter

  De Rijdende Rechter
  NPO 1 om 21:27 uur
  Sinds de gemeente de straat van de 88-jarige mevrouw Groenewold op de schop nam, is het bal in het Zuid-Limburgse Brunssum. Want waar de inrit van de bejaarde dame eerst nog aan een groenstrook grensde, dendert ze met haar autootje nu rechtstreeks het fietspad op. Levensgevaarlijk, ook omdat de hoge heg van de buren haar zicht nog eens extra belemmert. Mocht er ooit een fietser onder haar auto belanden, dan is de gemeente daarvoor verantwoordelijk. Onzin, volgens de lokale wethouder. En is ze destijds ook niet zelf akkoord gegaan met de herinrichting?

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)