Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN waarschuwt voor mogelijke problemen bij opnemen programma’s

  KPN waarschuwt op het eigen klant-helpt-klant forum dat bij klanten met Interactieve TV in de komende dagen problemen bij het opnemen van programma’s kunnen ontstaan.
  Jarco Kriek
  29 december 2022
  comments 3
  KPN waarschuwt voor mogelijke problemen bij opnemen programma’s

  Het gaat volgens KPN mogelijk mis bij het opnemen van afleveringen van series die via de optie 'serie opnemen' in de bruikleendecoder zijn ingesteld. Omdat het lopende seizoen van bepaalde series na de jaarwisseling doorloopt, bestaat de kans dat afleveringen die in 2023 door de betreffende tv-zender worden uitgezonden niet automatisch door de bruikleendecoder worden opgenomen.

   

  Zelf controleren

  KPN adviseert klanten die 'serie opnemen' gebruiken om zelf te controleren of afleveringen van een na de jaarwisseling doorlopende serie wel in de lijst 'geplande opnames' staan. Mocht dat niet het geval zijn, dan moet bij de eerste aflevering van 2023 opnieuw de optie 'serie opnemen' geactiveerd worden.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoder

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)