Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN zorgt voor ophef door reclame op TV+ decoder

  Een – overigens beperkt – deel van de gebruikers van de KPN TV+ decoder klaagt over reclameboodschappen die op het beginscherm te zien zijn.
  Jarco Kriek
  12 mei 2023
  comments 4
  KPN zorgt voor ophef door reclame op TV+ decoder
  Foto Getty Images

  Hoewel er op het beeldscherm via de KPN TV+ bruikleendecoder alleenreclames verschijnen voor de eigen producten en diensten van het telecombedrijf, storen enkele gebruikers zich hieraan. Sommigen vrezen een hellend vlak waarbij het aantal reclames in de toekomst mogelijk gaat toenemen op dit apparaat en andere apparaten die in combinatie met KPN-diensten worden gebruikt. Bij anderen is vrees dat er in de toekomst ook reclame voor andere bedrijven wordt getoond.

   

  Wegdrukken

  KPN stelt op zijn community forum dat de reclame op het beginscherm door de gebruiker zelf te verwijderen is. In de praktijk blijkt echter dat de voorgestelde methode niet bij iedereen werkt. De reclamebanner keert bij hen in beeld terug telkens wanneer de TV+ decoder wordt uit- en weer aangezet.

  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderreclame

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview