Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN zorgt voor ophef door reclame op TV+ decoder

  Een – overigens beperkt – deel van de gebruikers van de KPN TV+ decoder klaagt over reclameboodschappen die op het beginscherm te zien zijn.
  Jarco Kriek
  12 mei 2023
  comments 4
  KPN zorgt voor ophef door reclame op TV+ decoder
  Foto Getty Images

  Hoewel er op het beeldscherm via de KPN TV+ bruikleendecoder alleenreclames verschijnen voor de eigen producten en diensten van het telecombedrijf, storen enkele gebruikers zich hieraan. Sommigen vrezen een hellend vlak waarbij het aantal reclames in de toekomst mogelijk gaat toenemen op dit apparaat en andere apparaten die in combinatie met KPN-diensten worden gebruikt. Bij anderen is vrees dat er in de toekomst ook reclame voor andere bedrijven wordt getoond.

   

  Wegdrukken

  KPN stelt op zijn community forum dat de reclame op het beginscherm door de gebruiker zelf te verwijderen is. In de praktijk blijkt echter dat de voorgestelde methode niet bij iedereen werkt. De reclamebanner keert bij hen in beeld terug telkens wanneer de TV+ decoder wordt uit- en weer aangezet.

  KPNTV+tvtelevisiedecoderbruikleendecoderreclame

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)