Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN wijzigt basispakket Interactieve TV tijdelijk

  Nederlandse consumenten en bedrijven die bij KPN de vaste tv-dienst Interactieve TV kopen, kunnen in februari kennismaken met een nieuwe zender van de maand.
  Jarco Kriek
  29 january 2022
  comments 1
  KPN wijzigt basispakket Interactieve TV tijdelijk
  Foto Getty Images

  De zender van de maand wordt maandelijks door KPN gewijzigd en is te vinden op het etalagekanaal op voorkeuzekanaal 42 in de zenderlijst. KPN wil op deze manier klanten op de hoogte van het zenderaanbod van het aanvullende Pluspakket brengen. En uiteindelijk meer Pluspakketten verkopen.

   

  RTL Lounge

  De gehele maand februari is het digitale themakanaal RTL Lounge als zender van de maand op voorkeuzekanaal 42 te bekijken. De programmering van RTL Lounge is specifiek afgestemd op de behoefte van vrouwelijke kijkers.

  KPNXS4AllInteractieve TVzender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview