Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN wijzigt basispakket Interactieve TV tijdelijk

  Nederlandse consumenten en bedrijven die bij KPN de vaste tv-dienst Interactieve TV kopen, kunnen in februari kennismaken met een nieuwe zender van de maand.
  Jarco Kriek
  29 januari 2022
  comments 1
  KPN wijzigt basispakket Interactieve TV tijdelijk
  Foto Getty Images

  De zender van de maand wordt maandelijks door KPN gewijzigd en is te vinden op het etalagekanaal op voorkeuzekanaal 42 in de zenderlijst. KPN wil op deze manier klanten op de hoogte van het zenderaanbod van het aanvullende Pluspakket brengen. En uiteindelijk meer Pluspakketten verkopen.

   

  RTL Lounge

  De gehele maand februari is het digitale themakanaal RTL Lounge als zender van de maand op voorkeuzekanaal 42 te bekijken. De programmering van RTL Lounge is specifiek afgestemd op de behoefte van vrouwelijke kijkers.

  KPNXS4AllInteractieve TVzender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)