Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN wijzigt basispakket Interactieve TV tijdelijk

  Nederlandse consumenten en bedrijven die bij KPN de vaste tv-dienst Interactieve TV kopen, kunnen in februari kennismaken met een nieuwe zender van de maand.
  Jarco Kriek
  29 january 2022
  comments 1
  KPN wijzigt basispakket Interactieve TV tijdelijk
  Foto Getty Images

  De zender van de maand wordt maandelijks door KPN gewijzigd en is te vinden op het etalagekanaal op voorkeuzekanaal 42 in de zenderlijst. KPN wil op deze manier klanten op de hoogte van het zenderaanbod van het aanvullende Pluspakket brengen. En uiteindelijk meer Pluspakketten verkopen.

   

  RTL Lounge

  De gehele maand februari is het digitale themakanaal RTL Lounge als zender van de maand op voorkeuzekanaal 42 te bekijken. De programmering van RTL Lounge is specifiek afgestemd op de behoefte van vrouwelijke kijkers.

  KPNXS4AllInteractieve TVzender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)