Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN wijzigt distributie Videoland

  KPN wijzigt de manier waarop Videoland aan klanten wordt geleverd. De KPN-omgeving wordt ingeruild voor het eigen distributieplatform van de streamingdienst.
  Jarco Kriek
  26 juli 2021
  comments 1
  KPN wijzigt distributie Videoland

  KPN Interactieve TV (iTV) klanten die bij het telecombedrijf een Videoland-abonnement kopen, worden vanaf 21 september gefaseerd omgezet naar het eigen distributieplatform van de streamingdienst. Op dit moment gebruikt KPN voor het aanbieden van Videoland het eigen online platform. Deze is afwijkend van het eigen platform dat Videoland gebruikt.

   

  Alleen bruikleendecoder

  Na 21 september kan alleen met de bruikleendecoder van Interactieve TV naar films, series, documentaires en programma’s van Videoland gekeken worden. Het online kijken via de KPN iTV-app voor tablet, smartphone en Smart TV-internettelevisie is niet meer mogelijk. Hiervoor dient op termijn na de omzetting de apps van Videoland gebruikt te worden. In praktijk betekent dit overigens dat niet alleen op dezelfde maar zelfs meer apparaten naar content van Videoland gekeken kan worden.

   

  Geen prijsaanpassing

  De wijziging zorgt niet voor een prijsaanpassing van het Videoland-abonnement voor KPN-klanten. Maandelijks blijft het abonnementsbedrag voor Videoland ook via de factuur voor tv en internet van KPN verrekend worden. De omzetting naar de Videoland-omgeving wordt gefaseerd uitgevoerd. Klanten worden hier nu van op de hoogte gebracht. Na de omzetting is visueel zichtbaar dat de omzetting naar de Videoland-omgeving succesvol is verlopen.

  KPNXS4AllInteractieve TVVideoland

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)