Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN wijzigt distributie Videoland

  KPN wijzigt de manier waarop Videoland aan klanten wordt geleverd. De KPN-omgeving wordt ingeruild voor het eigen distributieplatform van de streamingdienst.
  Jarco Kriek
  26 july 2021
  comments 1
  KPN wijzigt distributie Videoland

  KPN Interactieve TV (iTV) klanten die bij het telecombedrijf een Videoland-abonnement kopen, worden vanaf 21 september gefaseerd omgezet naar het eigen distributieplatform van de streamingdienst. Op dit moment gebruikt KPN voor het aanbieden van Videoland het eigen online platform. Deze is afwijkend van het eigen platform dat Videoland gebruikt.

   

  Alleen bruikleendecoder

  Na 21 september kan alleen met de bruikleendecoder van Interactieve TV naar films, series, documentaires en programma’s van Videoland gekeken worden. Het online kijken via de KPN iTV-app voor tablet, smartphone en Smart TV-internettelevisie is niet meer mogelijk. Hiervoor dient op termijn na de omzetting de apps van Videoland gebruikt te worden. In praktijk betekent dit overigens dat niet alleen op dezelfde maar zelfs meer apparaten naar content van Videoland gekeken kan worden.

   

  Geen prijsaanpassing

  De wijziging zorgt niet voor een prijsaanpassing van het Videoland-abonnement voor KPN-klanten. Maandelijks blijft het abonnementsbedrag voor Videoland ook via de factuur voor tv en internet van KPN verrekend worden. De omzetting naar de Videoland-omgeving wordt gefaseerd uitgevoerd. Klanten worden hier nu van op de hoogte gebracht. Na de omzetting is visueel zichtbaar dat de omzetting naar de Videoland-omgeving succesvol is verlopen.

  KPNXS4AllInteractieve TVVideoland

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Dune

   Timothée Chalamet speelt Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekendstaat als Dune. Totaal TV mag de dvd van dit actie-avontuur vijf keer weggeven.

  TV-TIP Star Trek Into Darkness

  Star Trek Into Darkness
  om 02:30 uur
  Benedict Cumberbatch deed zijn stinkende best om zijn rol geheim te houden, maar de fans wisten heel goed wie hij speelde.

  TV-TIP Marble mania

  Marble mania
  SBS6 om 12:50 uur
  Nadat de Meilandjes en het VI-trio de knikkers lieten rollen, zijn Roué Verveer, Jandino Asporaat en Jörgen Raymann aan de beurt.

  Interview

  • *

   Daan Schuurmans

   Het verhaal van Nederland

   In deze tiendelige serie neemt Daan Schuurmans de kijker mee langs de hoogte- en dieptepunten van onze geschiedenis.
   Reacties0 reactie(s)