Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN wijzigt distributie Videoland

  KPN wijzigt de manier waarop Videoland aan klanten wordt geleverd. De KPN-omgeving wordt ingeruild voor het eigen distributieplatform van de streamingdienst.
  Jarco Kriek
  26 july 2021
  comments 1
  KPN wijzigt distributie Videoland

  KPN Interactieve TV (iTV) klanten die bij het telecombedrijf een Videoland-abonnement kopen, worden vanaf 21 september gefaseerd omgezet naar het eigen distributieplatform van de streamingdienst. Op dit moment gebruikt KPN voor het aanbieden van Videoland het eigen online platform. Deze is afwijkend van het eigen platform dat Videoland gebruikt.

   

  Alleen bruikleendecoder

  Na 21 september kan alleen met de bruikleendecoder van Interactieve TV naar films, series, documentaires en programma’s van Videoland gekeken worden. Het online kijken via de KPN iTV-app voor tablet, smartphone en Smart TV-internettelevisie is niet meer mogelijk. Hiervoor dient op termijn na de omzetting de apps van Videoland gebruikt te worden. In praktijk betekent dit overigens dat niet alleen op dezelfde maar zelfs meer apparaten naar content van Videoland gekeken kan worden.

   

  Geen prijsaanpassing

  De wijziging zorgt niet voor een prijsaanpassing van het Videoland-abonnement voor KPN-klanten. Maandelijks blijft het abonnementsbedrag voor Videoland ook via de factuur voor tv en internet van KPN verrekend worden. De omzetting naar de Videoland-omgeving wordt gefaseerd uitgevoerd. Klanten worden hier nu van op de hoogte gebracht. Na de omzetting is visueel zichtbaar dat de omzetting naar de Videoland-omgeving succesvol is verlopen.

  KPNXS4AllInteractieve TVVideoland

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win Harry Potter in 4K Ultra HD

   Een wonderbaarlijke nieuwe manier om de magische wereld van Harry Potter te beleven! Bekijk Harry Potter en de Steen der Wijzen zoals je hem nog nooit hebt gezien, nu in 4K-resolutie. Totaal TV mag deze voor drie Oscars genomineerde fantasyfilm vijf keer op 4K Ultra HD weggeven.

  TV-TIP Lodewijks groene geluk

  Lodewijks groene geluk
  RTL 4 om 11:30 uur
  In iedere aflevering wordt een project van begin tot eind gevolgd. Dit keer de aanleg van een tuin bij een kinderdagverblijf.

  TV-TIP The Predator

  The Predator
  Veronica om 20:00 uur
  De Predators keren terug naar de aarde en alleen een groepje ex-soldaten en een evolutiebioloog kunnen de aliens tegenhouden.

  Interview

  • *

   Tooske Ragas

   K2 zoekt K3

   De Vlaamse presentator Kürt Rogiers en onze eigen Tooske Ragas zorgen dat de zoektocht naar een nieuw K3-lid in goede banen wordt geleid.
   Reacties0 reactie(s)