Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN wijzigt distributie Videoland

  KPN wijzigt de manier waarop Videoland aan klanten wordt geleverd. De KPN-omgeving wordt ingeruild voor het eigen distributieplatform van de streamingdienst.
  Jarco Kriek
  26 july 2021
  comments 1
  KPN wijzigt distributie Videoland

  KPN Interactieve TV (iTV) klanten die bij het telecombedrijf een Videoland-abonnement kopen, worden vanaf 21 september gefaseerd omgezet naar het eigen distributieplatform van de streamingdienst. Op dit moment gebruikt KPN voor het aanbieden van Videoland het eigen online platform. Deze is afwijkend van het eigen platform dat Videoland gebruikt.

   

  Alleen bruikleendecoder

  Na 21 september kan alleen met de bruikleendecoder van Interactieve TV naar films, series, documentaires en programma’s van Videoland gekeken worden. Het online kijken via de KPN iTV-app voor tablet, smartphone en Smart TV-internettelevisie is niet meer mogelijk. Hiervoor dient op termijn na de omzetting de apps van Videoland gebruikt te worden. In praktijk betekent dit overigens dat niet alleen op dezelfde maar zelfs meer apparaten naar content van Videoland gekeken kan worden.

   

  Geen prijsaanpassing

  De wijziging zorgt niet voor een prijsaanpassing van het Videoland-abonnement voor KPN-klanten. Maandelijks blijft het abonnementsbedrag voor Videoland ook via de factuur voor tv en internet van KPN verrekend worden. De omzetting naar de Videoland-omgeving wordt gefaseerd uitgevoerd. Klanten worden hier nu van op de hoogte gebracht. Na de omzetting is visueel zichtbaar dat de omzetting naar de Videoland-omgeving succesvol is verlopen.

  KPNXS4AllInteractieve TVVideoland

  Reacties

 1. TV-TIP Jochem in de Wolken

  Jochem in de Wolken
  NPO 1 om 19:05 uur
  Jochem Myjer vaart in een luchtballon over het meest sprookjesachtige natuurgebied van Nederland: Zuid-Limburg.

  TV-TIP De Nationale Reistest

  De Nationale Reistest
  NPO 3 om 20:24 uur
  Nog nooit veranderde onze manier van reizen zoveel als in de afgelopen twee jaar. Dzifa en Sahil testen de reiskennis van BN'ers.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)