Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN wijzigt Videoland-aanbod: wat zijn de veranderingen?

  Wie direct bij KPN een abonnement voor streamingdienst Videoland koopt als aanvulling van het Interactieve TV-abonnement, wordt met wijzigingen geconfronteerd.
  Jarco Kriek
  30 september 2021
  comments 4
  KPN wijzigt Videoland-aanbod: wat zijn de veranderingen?

  KPN wijzigt tussen 28 oktober en 30 november gefaseerd de manier waarop Videoland via bruikleendecoders aan klanten wordt geleverd. Door de wijziging wordt het abonnement een euro per maand goedkoper. Wie rechtstreeks bij KPN het aanvullende Videoland-abonnement koopt, gaat in plaats van €8,99 namelijk €7,99 per maand betalen. Naast een prijsverlaging worden KPN-klanten inhoudelijk met de nodige wijzigingen geconfronteerd.

   

  Kijken via bruikleendecoder

  Via de bruikleendecoder van KPN Interactieve TV kijk je na de omzetting via een app in de echte look and feel van Videoland. Alle films en series staan er natuurlijk gewoon weer in. Wanneer Videoland voor het eerst wordt geopend in de nieuwe omgeving, dan is een pop-up te zien. Ga akkoord met de veranderingen om vervolgens naar Videoland te kunnen kijken.

   

  Online kijken

  De wijziging heeft grote voordelen voor KPN-klanten die online naar Videoland-content kijken. Op het moment dat je via de Videoland-omgeving op de bruikleendecoder kijkt, kun je niet meer online kijken via de KPN iTV-app. Om verder online te kijken, dient een Videoland-account aangemaakt te worden. Daarna kun je bijvoorbeeld via de Videoland-app voor tablet en smartphone of internetsite van Videoland gebruik gaan maken. Hierdoor wordt het voor KPN-klanten die bij het telecombedrijf een Videoland-abonnement kopen, mogelijk om offline naar Videoland-content te kijken. Dit kan door vooraf films, documentaires of afleveringen van series te downloaden om vervolgens zonder internetverbinding bijvoorbeeld in auto, trein of vliegtuig te bekijken. De verandering van online kijken direct via het app-platform van Videoland werd op basis van bronnen al eerder door Totaal TV gemeld, maar werd door KPN op het eigen gebruikersforum nog tegengesproken.

   

  Meer kijkers

  Bij het door KPN verkochte abonnement kan na de omzetting met twee gelijktijdig gebruikte streams naar Videoland-content gekeken worden. Videoland heeft een duurder abonnement van €8,99 waarmee maximaal met vier apparaten gelijktijdig gekeken kan worden. Met dit abonnement kan echter niet direct via de bruikleendecoder van KPN Interactieve TV gekeken worden.

   

  Meer informatie over de veranderingen van Videoland bij KPN vindt u hier.

  KPNXS4AllInteractieve TVbruikleendecoderVideolandstreamingdienstfilmsseriesdocumentaires

  Reacties