Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN toont ontknoping Eredivisie op tien kanalen volledig live aan ESPN abonnees

  Tijdens de laatste twee speelronden van dit Eredivisie-seizoen laat KPN de ontknoping live op tien kanalen zien.
  Jarco Kriek
  16 mei 2023
  comments 2
  KPN toont ontknoping Eredivisie op tien kanalen volledig live aan ESPN abonnees
  Foto Getty Images

  Tijdens de twee laatste speelronden van de Eredivisie op zondag 21 en 28 mei worden alle wedstrijden gelijktijdig om 14.30 uur gespeeld. Klanten van KPN kunnen onder meer de strijd om de tweede, derde en vierde plaats in de ranglijst live volgen zonder hiervoor extra te hoeven betalen. Hiervoor zijn PSV, Ajax en AZ nog in de race. Ook onder in de ranglijst is er spanning. SC Cambuur en FC Groningen zijn inmiddels gedegradeerd, maar wie verder in de nacompetitie het verblijf in de Eredivisie moet verdedigen is nog niet duidelijk. Verder zijn de deelnemers aan de play-off nog niet allemaal bekend.

   

  Tien kanalen

  Wie bij KPN een ESPN Compleet-abonnement heeft, kan gedurende de laatste twee speelronden alle gelijktijdig gespeelde wedstrijden live zien. KPN zet hiervoor extra kanalen in. Deze zijn te bekijken via de voorkeuzekanalen 215 tot en met 220. Dit naast de kanalen ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4, die zoals gewoonlijk via de kanaalnummers 221 tot en met 224 te zien zijn. Het hoofdkanaal ESPN 1 is tevens op voorkeuzekanaal 14 beschikbaar. Op ESPN 1 is zoals ieder jaar gedurende de laatste twee speelronden een schakelprogramma met doelpunten en hoogtepunten van alle wedstrijden te volgen.

  KPNInteractieve TVTV+EredivisievoetbalESPN

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview