Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN zet gratis ESPN en Eredivisie in om Digitenne te laten groeien

  Digitenne is het ethertelevisieproduct van KPN. Hoewel Digitenne de enige aanbieder is die Full HD levert via een DVB-uitzendnorm, is het relatief weinig gebruikt.
  Jarco Kriek
  3 augustus 2023
  comments 1
  KPN zet gratis ESPN en Eredivisie in om Digitenne te laten groeien

  KPN wil het gestaag teruglopende aantal abonnees bij Digitenne stoppen met een nieuwe actie, waarbij nieuwe klanten drie maanden gratis kunnen kijken naar de zenders ESPN 2 en ESPN 3. Door de combinatie met ESPN 1, dat bij Digitenne sinds het begin van dit jaar in het basispakket wordt geleverd, kan de abonnee vanaf het begin van de nieuwe Eredivisie voetbalcompetitie alle wedstrijden live bekijken. ESPN 4 wordt door KPN vanwege bandbreedteissues niet via Digitenne aangeboden.

   

  Daarna extra betalen

  De minimale duur van het Digitenne-abonnement voor nieuwe klanten is twaalf maanden. De maandelijkse abonnementsprijs is €17,99. Wie na de eerste drie gratis maanden naar ESPN 2 en ESPN 3 wil blijven kijken, betaalt €9,99 per maand extra. Bij het abonnementsbedrag is de huur meegerekend van een bruikleendecoder of een CI+ module die in bruikleen wordt geleverd. Met de CI+ module kan met eigen apparatuur naar het zenderaanbod van Digitenne worden gekeken en geluisterd. De ontvangstapparatuur dient wel geschikt te zijn voor DVB-T2 en H.265.

   

  Full HD

  Digitenne is de enige landelijke provider die tv-zenders in 1080P/50 (Full HD) levert via een DVB-uitzendnorm. Ondanks dat KPN bij Digitenne relatief weinig bandbreedte gebruikt, zorgt dit voor een kwalitatief goed beeld. Hoewel Digitenne in Nederland veel op bijvoorbeeld de camping en in de caravan of camper wordt gebruikt, kent KPN geen recreatie-abonnement waarmee enkele maanden per jaar van Digitenne gebruik gemaakt kan worden. Digitenne is tegen een meerprijs van vijf euro per maand – gelijk aan de huurprijs van een extra decoder – toe te voegen aan het abonnement van de andere KPN tv-producten Interactieve TV en TV+.

  KPNDigitennetvtelevisieetherethertelevisieDVB-T2ESPNEredivisievoetbal

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)