Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN zet in op beleving bij klanten met extra korting

  De ultieme beleving bij klanten, bij alle geleverde diensten. Dit is de doelstelling die KPN wil realiseren bij abonnees met vaste- en/of mobiele diensten.
  Jarco Kriek
  3 juli 2023
  comments 0
  KPN zet in op beleving bij klanten met extra korting
  Foto Getty Images

  Om die ultieme beleving op een juiste manier over te brengen, opent KPN op 15 juli de gloednieuwe KPN Experience Store in Amsterdam. “Stap in onze ultieme entertainmenthoek en ervaar de laatste snufjes op het gebied van tv, gaming en slim licht en geluid. Of ontdek de nieuwste werkplek- en security-oplossingen voor ondernemers. Ook aan de gamers is gedacht. In de 6D racesimulator ervaar je racen als nooit tevoren”, staat te lezen in de uitnodiging die KPN openbaar heeft gemaakt.

   

  Extra korting

  Mensen die bij het bezoek tussen 15 en 23 juli besluiten over te stappen naar KPN en een abonnement nemen met tv en internet, krijgen een extra voordeel. De kortingsperiode die bij dit abonnement via andere kanalen zes maanden bedraagt, wordt verlengd naar negen maanden. Dit geldt alleen als het abonnement tijdens de actieperiode wordt afgesloten in de KPN Experience Store aan Europaboulevard in Amsterdam.

  KPNtvtelevisieinternetabonnementkortingKPN Experience Store

  Reacties

 1. TV-TIP Too Large

  Too Large
  TLC om 19:30 uur
  Een maagverkleining kán een manier zijn om gewicht te verliezen, en voor sommige mensen is het zelfs de enige hoop op een normaal leven. Maar wat als je te zwaar bent om zo’n operatie te ondergaan? In Too Large zien we dokter Charles Procter, die patiënten op het goede pad probeert te houden, zodat ze naar een gezond leven kunnen toe­werken. Da’s extreem ingewikkeld, want sommige deelnemers zijn zó zwaar dat ze nauwelijks een vin kunnen verroeren.

  TV-TIP Green Book

  Green Book
  SBS9 om 20:30 uur
  Voor zijn tournee door de zuidelijke staten van Amerika heeft de Afro-Amerikaanse pianist Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) een chauffeur nodig. Hij geeft de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) de baan. Aanvankelijk liggen de twee elkaar niet, maar langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere vriendschap.

  Interview