Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Laatste kans: Netflix verwijdert meer dan 50 films en series

    Het worden drukke dagen voor sommige abonnees van Netflix. De streamingdienst verwijdert de komende dagen ruim vijftig titels.
    Jarco Kriek
    26 november 2019
    comments 0
    Netflix Leatherface

    Uit onderzoek van Streamwijzer blijkt dat Netflix over de gehele maand november 85 titels uit aanbod verwijdert. De meeste films en series gaan in de komende dagen verdwijnen. Het zwaartepunt ligt op 30 november. Het verwijderen van titels aan het einde van de maand is een maandelijks terugkerend gebeuren. Het heeft te maken met uitzendrechten waarvan de overeenkomst in de meeste gevallen aan het einde van een maand eindigen.

     

    Films en series

    Wie de films Escape Room en Leatherface bij Netflix wil zien, moet snel zijn. Deze films zijn namelijk vandaag (26 november) voor het laatst te zien. Wie naar onder meer de films A Man Apart, Batman en de serie Digimon Fusion wil kijken, heeft nog enkele dagen de tijd. Deze titels verdwijnen 30 november bij de streamingdienst.

     

    Dit is het volledige overzicht van films en series die in de komende dagen bij Netflix verdwijnen.

    NetflixOTTonlinefilmsseriescontentcontentaanbodstreamenstreamingstreamingdienstuitzendrechten

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview