Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Landelijk DAB+ aanbod uitgebreid

  In grote delen van Nederland is de zender Loopreizen Radio sinds vandaag te beluisteren via het digitale radionetwerk DAB+.
  Jarco Kriek
  21 mei 2022
  comments 3
  Landelijk DAB+ aanbod uitgebreid

  Loopreizen Radio is van origine een online radiozender. De zender valt onder het bedrijf Loopreizen.nl dat zich richt op sporters met de visie op langeafstandskoersen, zoals marathons. Zo kunnen volledig verzorgde reizen inclusief deelname aan een marathon bij het bedrijf geboekt worden. Om sporters en renners dagelijks te informeren en ondersteunen heeft het bedrijf een eigen radiozender opgetuigd met zeven dagen per week gepresenteerde programma’s in de dag- en avonduren. Naast inspirerende muziek en een gezellig praatje tijdens het lopen geven specialisten de sporters praktische tips voor betere prestaties en een gezonder leven.

   

  Oude rotten

  Loopreizen Radio wordt live gemaakt vanuit de studio in Barendrecht en kan het beste omschreven worden als een feelgoodzender, dus met muziek waar je opgewekt van wordt. Op de radiozender zijn enkele oude bekenden te horen die in de jaren 80 als dj actief waren in de regio Rotterdam op piraten als Radio Atlantis en Free Radio Rotterdam. Dit zijn onder meer Jo de Graaf en Pierre van der Stappen.

   

  MTVNL

  Loopreizen Radio wordt aangeboden via aangekochte capaciteit bij dienstenaanbieder MTVNL en is in grote delen van Nederland te beluisteren via frequentiemux 7D. Daarnaast kan de radiozender wereldwijd online beluisterd worden via de eigen internetsite en diverse radio-apps zoals radioNED en JUKE.

  DAB+radiodigitaalonlineinternetinternetradiozenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Sanditon

  Sanditon
  NPO 2 om 17:09 uur
  Negen maanden na de dood van haar tortel Sidney, die in Antigua aan de gele koorts bezweek, keert Charlotte Heywood gedesillusioneerd terug naar Sanditon. In haar kielzog haar jongere zus Alison, die er net als Charlotte alles aan wil doen om de boerenmiddelmaat te ontstijgen. Maar Alison is lang niet de enige frisse wind die door het – inmiddels stuk minder pittoreske, maar des te populairdere en drukkere – kustplaatsje waait: een aantal nieuwe gezichten weet de boel flink op te schudden.

  TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)