Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Landelijk DAB+ aanbod uitgebreid

  In grote delen van Nederland is de zender Loopreizen Radio sinds vandaag te beluisteren via het digitale radionetwerk DAB+.
  Jarco Kriek
  21 mei 2022
  comments 3
  Landelijk DAB+ aanbod uitgebreid

  Loopreizen Radio is van origine een online radiozender. De zender valt onder het bedrijf Loopreizen.nl dat zich richt op sporters met de visie op langeafstandskoersen, zoals marathons. Zo kunnen volledig verzorgde reizen inclusief deelname aan een marathon bij het bedrijf geboekt worden. Om sporters en renners dagelijks te informeren en ondersteunen heeft het bedrijf een eigen radiozender opgetuigd met zeven dagen per week gepresenteerde programma’s in de dag- en avonduren. Naast inspirerende muziek en een gezellig praatje tijdens het lopen geven specialisten de sporters praktische tips voor betere prestaties en een gezonder leven.

   

  Oude rotten

  Loopreizen Radio wordt live gemaakt vanuit de studio in Barendrecht en kan het beste omschreven worden als een feelgoodzender, dus met muziek waar je opgewekt van wordt. Op de radiozender zijn enkele oude bekenden te horen die in de jaren 80 als dj actief waren in de regio Rotterdam op piraten als Radio Atlantis en Free Radio Rotterdam. Dit zijn onder meer Jo de Graaf en Pierre van der Stappen.

   

  MTVNL

  Loopreizen Radio wordt aangeboden via aangekochte capaciteit bij dienstenaanbieder MTVNL en is in grote delen van Nederland te beluisteren via frequentiemux 7D. Daarnaast kan de radiozender wereldwijd online beluisterd worden via de eigen internetsite en diverse radio-apps zoals radioNED en JUKE.

  DAB+radiodigitaalonlineinternetinternetradiozenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Qatar

  WK Voetbal: Nederland - Qatar
  NPO 1 om 15:00 uur
  Laten we hopen dat Oranje zich voorafgaand aan deze wedstrijd al geplaatst heeft voor de knock-outfase en dat deze pot slechts een formaliteit is. Mocht dat niet het geval zijn dan moeten de Qatarezen toch te verslaan zijn. Het gastland, de nummer 50 op de FIFA-ranglijst, doet pas voor het eerst mee aan het WK en dat is niet omdat ze zich geplaatst hebben.

  TV-TIP Cruise Ship Killers

  Cruise Ship Killers
  Crime + Investigation Network om 19:00 uur
  Als we Cruise Ship Killers moeten geloven, zijn die boten vol Amerikaanse pensionado’s een broedplaats voor moord en doodslag. In de afgelopen tien jaar zijn er ruim 200 cruisepassagiers en -medewerkers vermist geraakt, aan boord vermoord of over de reling gejaagd. Dit keer wordt een van de passagiers doodgestoken. De verdenking valt op een studiegenoot van het slachtoffer, die aan boord was én messen verzamelt. Maar is dat niet té toevallig?

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)