Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Landelijk DAB+ aanbod uitgebreid

  In grote delen van Nederland is de zender Loopreizen Radio sinds vandaag te beluisteren via het digitale radionetwerk DAB+.
  Jarco Kriek
  21 mei 2022
  comments 3
  Landelijk DAB+ aanbod uitgebreid

  Loopreizen Radio is van origine een online radiozender. De zender valt onder het bedrijf Loopreizen.nl dat zich richt op sporters met de visie op langeafstandskoersen, zoals marathons. Zo kunnen volledig verzorgde reizen inclusief deelname aan een marathon bij het bedrijf geboekt worden. Om sporters en renners dagelijks te informeren en ondersteunen heeft het bedrijf een eigen radiozender opgetuigd met zeven dagen per week gepresenteerde programma’s in de dag- en avonduren. Naast inspirerende muziek en een gezellig praatje tijdens het lopen geven specialisten de sporters praktische tips voor betere prestaties en een gezonder leven.

   

  Oude rotten

  Loopreizen Radio wordt live gemaakt vanuit de studio in Barendrecht en kan het beste omschreven worden als een feelgoodzender, dus met muziek waar je opgewekt van wordt. Op de radiozender zijn enkele oude bekenden te horen die in de jaren 80 als dj actief waren in de regio Rotterdam op piraten als Radio Atlantis en Free Radio Rotterdam. Dit zijn onder meer Jo de Graaf en Pierre van der Stappen.

   

  MTVNL

  Loopreizen Radio wordt aangeboden via aangekochte capaciteit bij dienstenaanbieder MTVNL en is in grote delen van Nederland te beluisteren via frequentiemux 7D. Daarnaast kan de radiozender wereldwijd online beluisterd worden via de eigen internetsite en diverse radio-apps zoals radioNED en JUKE.

  DAB+radiodigitaalonlineinternetinternetradiozenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)