Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Let op: gewijzigde tijden Formule 1 bij Viaplay en F1 TV Pro

  Voor de Grand Prix van Groot-Brittannië op het circuit van Silverstone komende zondag gelden andere begintijden dan bij andere Europese races.
  Jarco Kriek
  1 juli 2022
  comments 1
  Let op: gewijzigde tijden Formule 1 bij Viaplay en F1 TV Pro

  De Grand Prix van Groot-Brittannië liep vorig jaar op uit op een confrontatie tussen wereldkampioen Max Verstappen en thuisfavoriet Lewis Hamilton. Hierbij crashte Verstappen en won Hamilton ondanks een tijdstraf zijn thuisrace. Of het dit jaar ook tot een rechtstreekse strijd tussen beide coureurs komt, is twijfelachtig. De Mercedes van Hamilton is tot nu toe ondergeschikt aan de Red Bull (Honda) van Verstappen. Toch is de Grand Prix uiterst interessant en kunnen teamgenoot Sergio Perez en Charles Leclerc (Ferrari) het Verstappen moeilijk maken.

   

  Hoe kunt u kijken?

  De race is in Nederland live te bekijken via de streamingdiensten Viaplay en F1 TV Pro, die de Nederlandse uitzendrechten bezitten. Op Ziggo Sport en bij de NOS op NPO 1 is enkele uren na de race een uitgebreide samenvatting te zien. Op Ziggo Sport zijn daarnaast uitgebreide voor- en nabeschouwingen te zien. Op vrijdag 1 juli is vanaf 22.30 uur Ziggo Sport Race Café te zien. Op zaterdag 2 juli is er een samenvatting van de kwalificatie, inclusief een nabeschouwing die om 17.30 uur begint. Ziggo sluit het raceweekend af met een uitgebreide nabeschouwing van de race in een twee uur durend Race Café, dat zondag 3 juli om 18.00 uur begint. Ziggo-abonnees kunnen zonder extra kosten naar Ziggo Sport kijken. Bij KPN, T-Mobile en andere providers moet hiervoor een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement afgenomen worden.

   

  Viaplay en F1 TV Pro

  Via Viaplay en F1 TV Pro kan er live naar de vrije trainingen, kwalificatie en race gekeken worden. Hieronder staan de aanvangstijden van de belangrijkste onderdelen van de Grand Prix van Groot-Brittannië. Voor en na de uitzendingen worden analyses aangeboden.

   

  • zaterdag 2 juli 13.00 uur – derde vrije training
  • zaterdag 2 juli 16.00 uur – kwalificatie
  • zondag 3 juli 16.00 uur - race
  Formule 1ViaplayViaplay GroupF1 TV ProZiggo Sport

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)