Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Let op: gewijzigde tijden Formule 1 bij Viaplay en F1 TV Pro

  Voor de Grand Prix van Groot-Brittannië op het circuit van Silverstone komende zondag gelden andere begintijden dan bij andere Europese races.
  Jarco Kriek
  1 juli 2022
  comments 1
  Let op: gewijzigde tijden Formule 1 bij Viaplay en F1 TV Pro

  De Grand Prix van Groot-Brittannië liep vorig jaar op uit op een confrontatie tussen wereldkampioen Max Verstappen en thuisfavoriet Lewis Hamilton. Hierbij crashte Verstappen en won Hamilton ondanks een tijdstraf zijn thuisrace. Of het dit jaar ook tot een rechtstreekse strijd tussen beide coureurs komt, is twijfelachtig. De Mercedes van Hamilton is tot nu toe ondergeschikt aan de Red Bull (Honda) van Verstappen. Toch is de Grand Prix uiterst interessant en kunnen teamgenoot Sergio Perez en Charles Leclerc (Ferrari) het Verstappen moeilijk maken.

   

  Hoe kunt u kijken?

  De race is in Nederland live te bekijken via de streamingdiensten Viaplay en F1 TV Pro, die de Nederlandse uitzendrechten bezitten. Op Ziggo Sport en bij de NOS op NPO 1 is enkele uren na de race een uitgebreide samenvatting te zien. Op Ziggo Sport zijn daarnaast uitgebreide voor- en nabeschouwingen te zien. Op vrijdag 1 juli is vanaf 22.30 uur Ziggo Sport Race Café te zien. Op zaterdag 2 juli is er een samenvatting van de kwalificatie, inclusief een nabeschouwing die om 17.30 uur begint. Ziggo sluit het raceweekend af met een uitgebreide nabeschouwing van de race in een twee uur durend Race Café, dat zondag 3 juli om 18.00 uur begint. Ziggo-abonnees kunnen zonder extra kosten naar Ziggo Sport kijken. Bij KPN, T-Mobile en andere providers moet hiervoor een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement afgenomen worden.

   

  Viaplay en F1 TV Pro

  Via Viaplay en F1 TV Pro kan er live naar de vrije trainingen, kwalificatie en race gekeken worden. Hieronder staan de aanvangstijden van de belangrijkste onderdelen van de Grand Prix van Groot-Brittannië. Voor en na de uitzendingen worden analyses aangeboden.

   

  • zaterdag 2 juli 13.00 uur – derde vrije training
  • zaterdag 2 juli 16.00 uur – kwalificatie
  • zondag 3 juli 16.00 uur - race
  Formule 1ViaplayViaplay GroupF1 TV ProZiggo Sport

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)