Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Liberty Global koopt belang Vodafone Group

  De banden tussen beide aandeelhouders van VodafoneZiggo – de combinatie van Vodafone en Ziggo – zijn strakker aangehaald nu Liberty Global een belang in Vodafone Group heeft genomen.
  Jarco Kriek
  14 februari 2023
  comments 1
  Liberty Global koopt belang Vodafone Group
  Foto Getty Images

  Liberty Global is in Europa onder meer actief in Nederland en België met respectievelijk de kabelbedrijven Ziggo en Telenet. Het bedrijf heeft onlangs vijf procent van de aandelen van Vodafone Group gekocht. Liberty Global en Vodafone Group hebben beide een belang van 50 procent in het Nederlandse mediabedrijf VodafoneZiggo. Dit is de combinatie van de mobiele provider Vodafone Nederland en kabelaanbieder Ziggo.

   

  Geen overnameplannen

  Liberty Global benadrukt dat het geen plannen heeft om Vodafone Group over te nemen. Het primaire belang van het kopen van de aandelen is om de aandelenkoers van Vodafone Group omhoog te krikken.

  ZiggoVodafoneZiggoLiberty GlobalVodafone GroupVodafone

  Reacties

 1. TV-TIP Spoedeisende Hulp 24/7

  Spoedeisende Hulp 24/7
  RTL 5 om 20:30 uur
  In de nieuwe realityshow Spoedeisende Hulp 24/7 bezoeken we de SEH-afdelingen van drie gerenommeerde ziekenhuizen, waar medisch personeel continu een strijd tegen de klok levert. Verdriet en geluk, leven en dood liggen op de spoedeisende hulp enorm dicht bij elkaar. Het personeel vertelt over hun passie voor het werk en toont alle mooie, intieme en schrijnende situaties die ze in het ziekenhuis meemaken.

  TV-TIP Secrets in the Sand

  Secrets in the Sand
  History om 20:30 uur
  Als we één ding hebben opgestoken van Star Wars dan is het dat zand ruw en irritant is, en werkelijk overal tussenkomt. Niet zo gek dus, dat er onder de ontelbare korrels nog heel wat schatten verborgen liggen. In Secrets in the Sand leggen archeologen bijzondere historische vondsten bloot, die onder de golvende duinen waren verdwenen. In Chili duiken mummies van een verdwenen volk op, en in Egypte wordt een nieuwe graftombe ontdekt die door het zand werd verzwolgen.

  Interview