Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Liberty Global koopt belang Vodafone Group

  De banden tussen beide aandeelhouders van VodafoneZiggo – de combinatie van Vodafone en Ziggo – zijn strakker aangehaald nu Liberty Global een belang in Vodafone Group heeft genomen.
  Jarco Kriek
  14 februari 2023
  comments 1
  Liberty Global koopt belang Vodafone Group
  Foto Getty Images

  Liberty Global is in Europa onder meer actief in Nederland en België met respectievelijk de kabelbedrijven Ziggo en Telenet. Het bedrijf heeft onlangs vijf procent van de aandelen van Vodafone Group gekocht. Liberty Global en Vodafone Group hebben beide een belang van 50 procent in het Nederlandse mediabedrijf VodafoneZiggo. Dit is de combinatie van de mobiele provider Vodafone Nederland en kabelaanbieder Ziggo.

   

  Geen overnameplannen

  Liberty Global benadrukt dat het geen plannen heeft om Vodafone Group over te nemen. Het primaire belang van het kopen van de aandelen is om de aandelenkoers van Vodafone Group omhoog te krikken.

  ZiggoVodafoneZiggoLiberty GlobalVodafone GroupVodafone

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)