Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Liberty Global koopt belang Vodafone Group

  De banden tussen beide aandeelhouders van VodafoneZiggo – de combinatie van Vodafone en Ziggo – zijn strakker aangehaald nu Liberty Global een belang in Vodafone Group heeft genomen.
  Jarco Kriek
  14 februari 2023
  comments 1
  Liberty Global koopt belang Vodafone Group
  Foto Getty Images

  Liberty Global is in Europa onder meer actief in Nederland en België met respectievelijk de kabelbedrijven Ziggo en Telenet. Het bedrijf heeft onlangs vijf procent van de aandelen van Vodafone Group gekocht. Liberty Global en Vodafone Group hebben beide een belang van 50 procent in het Nederlandse mediabedrijf VodafoneZiggo. Dit is de combinatie van de mobiele provider Vodafone Nederland en kabelaanbieder Ziggo.

   

  Geen overnameplannen

  Liberty Global benadrukt dat het geen plannen heeft om Vodafone Group over te nemen. Het primaire belang van het kopen van de aandelen is om de aandelenkoers van Vodafone Group omhoog te krikken.

  ZiggoVodafoneZiggoLiberty GlobalVodafone GroupVodafone

  Reacties

 1. TV-TIP Waku Waku

  Waku Waku
  NPO 3 om 18:21 uur
  Jarenlang werd Waku Waku gepresenteerd door Rob Fruithof, de quizmaster die vorige maand op 71-jarige leeftijd overleed. De dieren- en natuurquiz keerde vorig jaar terug op tv, met dit keer Sosha Duysker aan het roer. In het tweede seizoen doen onder andere Bracha van ­Doesburgh, Roy Donders, Nicolette Kluijver en Steven Kazàn een poging om met hun flora- en faunakennis zoveel mogelijk aapjes bij elkaar te sprokkelen. De winnaar maakt kans op 1500 euro voor een goed doel.

  TV-TIP Ice Road Rescue

  Ice Road Rescue
  National Geographic om 19:35 uur
  Thord Paulsen heeft zich alvast warm ingepakt voor het zevende seizoen van Ice Road Rescue en dat is maar goed ook. Vanwege een koude winter vol zware stormen, regenbuien en dikke ladingen sneeuw krijgen de helden van de gladde weg het lastiger dan ooit. Thord en collega Bjørn hebben veel meegemaakt, maar in dit seizoen hebben ze de zwaarste klussen uit hun carrière. De mannen moeten daardoor nog meer op elkaar vertrouwen. In het noorden heeft Jo Roger het ook zwaar en heeft hij de hulp van Stig nodig, maar is deze beginneling klaar voor het echte werk?

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)