1. Nieuws

  Mart Smeets naar Sport1

  Mart Smeets maakt de overstap naar betaalzender Sport1 en gaat daar als basketbalcommentator aan de slag. Eerder werd al bekend dat Smeets als superfreelancer bij de NOS actief blijft.
  Jarco Kriek
  27 augustus 2012
  comments 0
  Mart Smeets naar Sport1
  Foto: ANP

  Mart Smeets maakt de overstap naar betaalzender Sport1 en gaat daar als basketbalcommentator aan de slag. Eerder werd al bekend dat Smeets als superfreelancer bij zijn voormalig werkgever NOS actief blijft.

  Sport1 heeft onlangs de uitzendrechten voor het NBA basketbal voor de komende drie jaar in bezit gekregen. Het heeft voor dezelfde periode de uitzendrechten van de Euroleague basketbalwedstrijden. Gedurende het basketbalseizoen is hierdoor basketbal iedere donderdag, vrijdag en zaterdag op Sport1 te zien.

  Smeets terug naar oude liefde basketbal

  Bij Sport1 keert Mart Smeets terug naar één van zijn oude liefdes: basketbal. Het komende seizoen is hij als commentator bij basketbalwedstrijden uit de NBA en Euroleague te horen. Smeets zelf ziet zijn nieuwe baan als 'een nieuwe uitdaging in het leven'.

  Sport1 bijzonder blij

  Will Moerer – general manager Sport1 – over de komst van Smeets: "Het behoeft geen uitleg dat we bijzonder blij zijn met het feit dat Mart komend seizoen als commentator bij Sport1 te horen is. Naast dat hij een schat aan ervaring meeneemt, weet hij als geen ander zijn liefde voor het basketbal op de kijker over te brengen. Met het verlengen van de NBA en het verkrijgen van de rechten van de Euroleague basketball zitten de basketballiefhebbers de komende jaren goed bij Sport1."

  Sport1Mart SmeetsNOSbasketbalbasketballNBAEuroleague

  Reacties

 1. TV-TIP Stand van Nederland

  Stand van Nederland
  NPO 2 om 20:25 uur
  Ooit was je gulden op de markt een daalder waard, maar tegenwoordig moet je voor koopjes bij de Turk of online zijn. Met luxe voedingsproducten valt nog wél geld te verdienen, dat bewijzen handelaren op de markt in Valkenswaard. Met hart en ziel bouwen ze aan een levendige markt waar beleving een grote rol speelt.

  Doe mee en win!

  • *

   5X VIP-PAKKET JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

   Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol imposante dinosaurussen introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Totaal TV mag vijf keer een VIP-pakket voor deze avonturenfilm weggeven met daarin een pet en natuurlijk twee bioscoopkaartjes voor de film.

  TV-TIP The Expendables 2

  The Expendables 2
  RTL 7 om 20:28 uur
  Er zijn best wat vervolgfilms gemaakt die het origineel evenaarden of zelfs overtroffen. Bij actiefilms is dit echter zelden het geval. Tót Sylvester Stallone besloot om de regie van The Expendables 2 aan een ander over te laten. De actie, de stunts, het verhaal én de opperschurk zijn stukken overtuigender dan in deel één.