1. Nieuws

    Max Verstappen blijft in pitstraat: Formule 1 uitgesteld

    Het begin van het Formule 1-seizoen is uitgesteld. De Grand Prix van Australië is vanwege het coronavirus afgelast
    Jarco Kriek
    13 march 2020
    comments 0
    Max Verstappen blijft in pitstraat: Formule 1 uitgesteld
    Foto ProShots

    Het had het begin van het seizoen van de waarheid voor de Nederlandse coureur Max Verstappen moeten worden. Maar Max moet voorlopig nog in de pitstraat blijven. FIA en FOM hebben namelijk een streep door de Grand Prix van Australië gezet. Wanneer de seizoensopening van Formule 1 gaat plaatsvinden, kan op dit moment nog niet gezegd worden. Volgende week staat de Grand Prix van Bahrein in de agenda. Deze Grand Prix zou al zonder publiek gereden worden. Maar omdat een medewerker van het team van McLaren het coronavirus heeft opgelopen, lijkt de kans uiterst klein dat deze Grand Prix doorgaat. De derde Grand Prix in Vietnam begin april staat eveneens op losse schroeven. Red Bull en dus ook Max Verstappen keren in ieder geval voorlopig naar Europa terug.

     

    Ziggo Sport

    Het uitstellen van de seizoenstart van Formule 1 brengt wijzigingen in de programmering van Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal met zich mee. Niet alleen moet een vervangend programma-aanbod voor Formule 1 gevonden worden. Ook de voetbalwedstrijden uit Spaanse voetbalcompetitie La Liga zijn tot begin april vanwege corona geschrapt.

    ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1F1Max Verstappen

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    • Le Mans '66

      Win vijf keer een VIP-pakket van Le Mans 66

      Academy Award-winnaars Matt Damon en Christian Bale schitteren in Le Mans ‘66, gebaseerd op het merkwaardige waargebeurde verhaal van Ford tegen Ferarri. Totaal TV mag vijf keer een VIP-pakket van dit actiedrama weggeven, met daarin een steelbook editie van Le Mans ’66, een poster én een Pathé Thuis kijkcode.

    TV-TIP Jeremy Wade's Dark Waters

    Jeremy Wade's Dark Waters
    Discovery om 20:30 uur
    Jeremy Wade heeft al menig vreemd schepsel aan zijn hengel gehad. In Dark Waters gaat hij op zoek naar een aantal nieuwe, bizarre en nog onopgeloste mysteries.

    TV-TIP Steenrijk, straatarm

    Steenrijk, straatarm
    SBS6 om 20:30 uur
    Erik en Iris konden de huur van hun eigen woning niet meer betalen en wonen nu bij moeder Betty. Zij ruilen met de steenrijke Bianca en haar zoon Storm.

    Interview

    • LEGO MASTERS is vanaf 11 april te zien bij RTL 4

      Ruben Nicolai

      Lego Masters

      In LEGO MASTERS worden duo’s uitgedaagd met bijzondere LEGO opdrachten die ze binnen een bepaald aantal uur moeten volbrengen. De presentatie is in handen van Kürt Rogiers en Ruben Nicolai.
      Reacties0 reactie(s)