Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Max Verstreamen – zo kijk je Formule 1 (en nog veel meer)

  Sportfan? Dan heeft Nederland er met Viaplay vanaf 1 maart een nieuwe streamingdienst bij die je écht niet wilt missen.
  Jarco Kriek
  23 february 2022
  comments 10
  Max Verstreamen – zo kijk je Formule 1 (en nog veel meer)

  Het zal de Max Verstappen-minnaars niet ontgaan zijn: vanaf seizoen 2022 verhuizen de rechten voor Formule 1 van Ziggo Sport naar Viaplay. Een nieuwe streamingdienst die nog veel meer te bieden heeft dan Max alleen. Zeker voor de sportliefhebber. Wij lichten alvast een tipje van de contentsluier.

   

  Nog veel meer sportmomenten

  Oké, voor de F1 (en F2 en F3 en Porschecup…) kom je sowieso bij Viaplay uit. Je bent in goede handen bij commentatoren Nelson Valkenburg, Melroy Heemskerk en Amber Brantsen. En geniet van een kijkje in het leven van Max Verstappen, die exclusief met Viaplay samenwerkt aan content die verder gaat dan de paddock alleen. Maar je kunt er ook terecht voor premium live sporten zoals de Bundesliga, PDC Darts, snooker en pool, MMA en nog veel meer moois. En vanaf augustus 2022 komt ook de Premier League naar de nieuwe streamer. Get in!

   

   

  Eigen Originals

  Tegenwoordig geen streamingdienst meer zonder eigen Originals. Die van Viaplay komen onder andere uit Scandinavië, want het is de grootste Scandinavische producent van dramaseries. In 2022 komen er zestig nieuwe series bij. Dus dan weet je dat je als liefhebber van grimmig en mysterieus ook wel goed zit. Wij tippen je alvast Partisan, een Zweedse thriller die al een award heeft gewonnen tijdens het seriefestival van Cannes.

   

  Voor het hele gezin

  Aan de sport en thrillerkant zit het dus wel goed, maar ook aan de niet-sportfanaat is gedacht. Viaplay heeft daarnaast kinderseries (handig) en verschillende topfilms en -series uit Hollywood. De nieuwe serie Dr Death met Joshua Jackson, Christian Slater en Alec Baldwin bijvoorbeeld, nu eindelijk ook in Nederland te bewonderen.

   

  Snelheid wordt beloond

  Alleen deze maand profiteren de snelste subscribers van topkorting op hun eerste jaar Viaplay. Voor 99 euro stream je een heel jaar mee. Dat is nog eens lekker Verinstappen!

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplay

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview