Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer 4K Ultra HD voor KPN-klanten

  KPN breidt de mogelijkheden voor klanten uit om naar 4K Ultra HD-content te kijken. Dit maakt het telecombedrijf via het eigen gebruikersforum bekend.
  Jarco Kriek
  18 oktober 2021
  comments 3
  Meer 4K Ultra HD voor KPN-klanten
  Foto Getty Images

  Het wordt voor KPN-klanten die het aanvullende 4K-abonnement kopen mogelijk om bij het abonnement een tweede 4K-bruikleendecoder te bestellen. KPN beperkte begin dit jaar de uitlevering van de 4K-decoder van fabrikant Arris aan klanten. Alleen nieuwe klanten kregen in de meeste gevallen deze Arris VIP5202 decoder geleverd. Bestaande klanten konden het afgenomen abonnement enige tijd in het geheel niet met het 4K-abonnement opwaarderen. Dit werd later wel weer mogelijk maar alleen via direct contact met de klantenservice. Direct bestellen van het abonnement via de Interactieve TV-bruikleendecoder is nog steeds niet mogelijk.

   

  ESPN

  Er is een grotere vraag naar 4K-bruikleendecoders nadat ESPN aan het begin van het huidige Eredivisie voetbalseizoen een nieuw kanaal introduceerde. ESPN Ultra HD zendt dan wel geen wedstrijden in 4K-beeldkwaliteit uit, maar de Ultra HD-standaard – 1080P met HDR/HLG en andere beeldverbeteraars – toont wel voetbalwedstrijden in een betere beeldkwaliteit. KPN biedt ESPN Ultra HD aan klanten aan, maar dit kanaal kan vanwege de gebruikte beeldverbeteraars alleen met een 4K-decoder bekeken worden.

   

  Verplicht HD

  KPN gaat klanten die een 4K-abonnement kopen in de komende periode aanschrijven met de mededeling dat een tweede 4K-decoder bij het abonnement gehuurd kan worden. Het is echter nog niet mogelijk om een derde of vierde 4K-decoder bij het abonnement te huren. In deze gevallen wordt nog steeds bij het derde of vierde apparaat een HD-decoder door KPN in bruikleen geleverd.

  KPNXS4AllInteractieve TVbruikleendecoderArris VIP52024KUltra HDHDESPNESPN Ultra HD

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Freeks wilde wereld

  Freeks wilde wereld
  NPO 3 om 18:11 uur
  Freek Vonk reist naar Nepal om de Bengaalse tijger in het echt te zien. Dit indrukwekkende dier is met uitsterven bedreigd.

  TV-TIP Christmas in Evergreen

  Christmas in Evergreen
  RTL 8 om 20:28 uur
  Allie is dierenarts in Evergreen. Ze ontmoet weduwnaar Ryan en zijn dochtertje Zoe, die vast zitten vanwege een sneeuwstorm.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)