Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer 4K Ultra HD voor KPN-klanten

  KPN breidt de mogelijkheden voor klanten uit om naar 4K Ultra HD-content te kijken. Dit maakt het telecombedrijf via het eigen gebruikersforum bekend.
  Jarco Kriek
  18 october 2021
  comments 4
  Meer 4K Ultra HD voor KPN-klanten
  Foto Getty Images

  Het wordt voor KPN-klanten die het aanvullende 4K-abonnement kopen mogelijk om bij het abonnement een tweede 4K-bruikleendecoder te bestellen. KPN beperkte begin dit jaar de uitlevering van de 4K-decoder van fabrikant Arris aan klanten. Alleen nieuwe klanten kregen in de meeste gevallen deze Arris VIP5202 decoder geleverd. Bestaande klanten konden het afgenomen abonnement enige tijd in het geheel niet met het 4K-abonnement opwaarderen. Dit werd later wel weer mogelijk maar alleen via direct contact met de klantenservice. Direct bestellen van het abonnement via de Interactieve TV-bruikleendecoder is nog steeds niet mogelijk.

   

  ESPN

  Er is een grotere vraag naar 4K-bruikleendecoders nadat ESPN aan het begin van het huidige Eredivisie voetbalseizoen een nieuw kanaal introduceerde. ESPN Ultra HD zendt dan wel geen wedstrijden in 4K-beeldkwaliteit uit, maar de Ultra HD-standaard – 1080P met HDR/HLG en andere beeldverbeteraars – toont wel voetbalwedstrijden in een betere beeldkwaliteit. KPN biedt ESPN Ultra HD aan klanten aan, maar dit kanaal kan vanwege de gebruikte beeldverbeteraars alleen met een 4K-decoder bekeken worden.

   

  Verplicht HD

  KPN gaat klanten die een 4K-abonnement kopen in de komende periode aanschrijven met de mededeling dat een tweede 4K-decoder bij het abonnement gehuurd kan worden. Het is echter nog niet mogelijk om een derde of vierde 4K-decoder bij het abonnement te huren. In deze gevallen wordt nog steeds bij het derde of vierde apparaat een HD-decoder door KPN in bruikleen geleverd.

  KPNXS4AllInteractieve TVbruikleendecoderArris VIP52024KUltra HDHDESPNESPN Ultra HD

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)