Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Meer 4K Ultra HD voor KPN-klanten

  KPN breidt de mogelijkheden voor klanten uit om naar 4K Ultra HD-content te kijken. Dit maakt het telecombedrijf via het eigen gebruikersforum bekend.
  Jarco Kriek
  18 oktober 2021
  comments 4
  Meer 4K Ultra HD voor KPN-klanten
  Foto Getty Images

  Het wordt voor KPN-klanten die het aanvullende 4K-abonnement kopen mogelijk om bij het abonnement een tweede 4K-bruikleendecoder te bestellen. KPN beperkte begin dit jaar de uitlevering van de 4K-decoder van fabrikant Arris aan klanten. Alleen nieuwe klanten kregen in de meeste gevallen deze Arris VIP5202 decoder geleverd. Bestaande klanten konden het afgenomen abonnement enige tijd in het geheel niet met het 4K-abonnement opwaarderen. Dit werd later wel weer mogelijk maar alleen via direct contact met de klantenservice. Direct bestellen van het abonnement via de Interactieve TV-bruikleendecoder is nog steeds niet mogelijk.

   

  ESPN

  Er is een grotere vraag naar 4K-bruikleendecoders nadat ESPN aan het begin van het huidige Eredivisie voetbalseizoen een nieuw kanaal introduceerde. ESPN Ultra HD zendt dan wel geen wedstrijden in 4K-beeldkwaliteit uit, maar de Ultra HD-standaard – 1080P met HDR/HLG en andere beeldverbeteraars – toont wel voetbalwedstrijden in een betere beeldkwaliteit. KPN biedt ESPN Ultra HD aan klanten aan, maar dit kanaal kan vanwege de gebruikte beeldverbeteraars alleen met een 4K-decoder bekeken worden.

   

  Verplicht HD

  KPN gaat klanten die een 4K-abonnement kopen in de komende periode aanschrijven met de mededeling dat een tweede 4K-decoder bij het abonnement gehuurd kan worden. Het is echter nog niet mogelijk om een derde of vierde 4K-decoder bij het abonnement te huren. In deze gevallen wordt nog steeds bij het derde of vierde apparaat een HD-decoder door KPN in bruikleen geleverd.

  KPNXS4AllInteractieve TVbruikleendecoderArris VIP52024KUltra HDHDESPNESPN Ultra HD

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)